Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i mamy afere na kwitnowkach... Rety jak tak można, dziewczyna podkradla zdjęcie innej dziewczynie i udawała ciążę bliźniaczą.... Brak słów...
Mnie od wczoraj boli brzuch i juz panikuje, każda najmniejsza nawet bzdura mnie martwi.... Przede mną ciężki czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:jak mnie bardzo boli
http://zielonyzagonek.pl/naturalne-i-skuteczny-na-angine/
jak mniej to 2-3 krople na szczoteczkę do zebów daję
albo płuczę dentoseptem - to jest ziołowe lekarstwo na zapalenie dziąseł, ale na ból gardła mi pomaga -
to grubo się porobiło, ech.. życie czasem daje w kość i może dziewczyna nie wie jak wybrnąć z tego wszystkiego...szkoda mi jej trochę...dobrze, że ją ktoś przyłapał może oprzytomnieje.
Anastazja nie stresuj się, ale nospa nie zaszkodzi trzymam kciuki
byłam dziś nad morzem i było super, duże fale, poskakaliśmy trochę
renieczka ja też ostatnio więcej baluję no i dobrze, baw się
długi ten cykl, u mnie dopiero się zbiera na owulkę, więc też się to wszystko rozciągnie, mam nadzieję, ze zdążysz na wizytę
Miłej niedzieli kobitkirenieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się niedzielnie
Odpoczywam i nic nie robie W piątek wypiłam kilka drinków a dochodzę do siebie do dziś Oj chyba już nie mam sił na te balowanie Także fajnie by było mieć brzuszek a na imprezie szklanką soku wznosić toasty
Jak się Anastazja czujesz?
Ewa ciebie to nosi po świecie
Helen i tak u ciebie będzie cykl krótszy bo organizm nie był obciążony zabiegiem.
Staracie się od razu czy czekacie cykl?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny witam się deszczowo i chłodno
Z serii głupich pytań:
Jeszcze przed testem zaczęłam budzić się w nocy na siku, dzis
dzisiejszej nocy obudziłam się dopiero o 7... Czy powinnam się martwić?
Brzuch przestał bolec ale i tak zajade do polskiego sklepu po nospe tak na przyszłość aby mieć -
renieczka wrote:Witam się niedzielnie
Odpoczywam i nic nie robie W piątek wypiłam kilka drinków a dochodzę do siebie do dziś Oj chyba już nie mam sił na te balowanie Także fajnie by było mieć brzuszek a na imprezie szklanką soku wznosić toasty
Jak się Anastazja czujesz?
Ewa ciebie to nosi po świecie
Helen i tak u ciebie będzie cykl krótszy bo organizm nie był obciążony zabiegiem.
Staracie się od razu czy czekacie cykl?
Bez brzucha to niektórzy nie pozwolą nie pić, taka nasza przypadłość narodowa
ale później będziemy wspominać lata beztroski
jutro wizyta u gin -
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny witam się deszczowo i chłodno
Z serii głupich pytań:
Jeszcze przed testem zaczęłam budzić się w nocy na siku, dzis
dzisiejszej nocy obudziłam się dopiero o 7... Czy powinnam się martwić?
Brzuch przestał bolec ale i tak zajade do polskiego sklepu po nospe tak na przyszłość aby miećAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
ja dzisiaj po wczorajszym nudnym dniu w pracy dzisiaj z rana zaszalałam i w ten gorąc pojechałam na bieg, a trzeba było iść na plażę
Anastazja, myślę, że jak już będziesz chodzić do pracy to nie będziesz miała czasu na rozmyślanie trzymam kciuki
Koleżanka, która jest już na końcówce ciąży oddała mi wczoraj opakowanie Inofolica, brałyście? Mówiła, żeby sobie pić 1x dziennie i 1x zwykły kwas foliowy. Poza tym doktor powiedział, żeby codziennie brać 1 acard.
PS. Mam dobrą wiadomość, mój mąż wczoraj widział 10 bocianów, więc w sierpniu 10 z nas musi być w ciążyrenieczka, Anastazjaaa, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
nick nieaktualnyAnastazja ja wiem,że to banał, ale uważam, że trzeba myśleć tylko pozytywnie, jak zaczynasz wymyślać to coś zawsze się stanie. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ja tak mam właśnie. Myślę, myślę, się doszukuję Bóg wie czego a potem coś się dzieje. Złe myśli przyciągają złe rzeczy.
A my właśnie po obiadku, mimo zmęczenie wyskoczyliśmy na godzinkę na plażę Trzeba korzystać z witaminy D
Teraz relax i jutro do pracy
Helen lubi tę wiadomość
-
wombi wrote:Cześć dziewczynki,
ja dzisiaj po wczorajszym nudnym dniu w pracy dzisiaj z rana zaszalałam i w ten gorąc pojechałam na bieg, a trzeba było iść na plażę
Anastazja, myślę, że jak już będziesz chodzić do pracy to nie będziesz miała czasu na rozmyślanie trzymam kciuki
Koleżanka, która jest już na końcówce ciąży oddała mi wczoraj opakowanie Inofolica, brałyście? Mówiła, żeby sobie pić 1x dziennie i 1x zwykły kwas foliowy. Poza tym doktor powiedział, żeby codziennie brać 1 acard.
PS. Mam dobrą wiadomość, mój mąż wczoraj widział 10 bocianów, więc w sierpniu 10 z nas musi być w ciąży
Obecnie suplementuję się ananasem, bo jest sezon na niego, mężowi też daje i ananaska mamy na 2dni i migdałkirenieczka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa, wydaje mi sie, że na ucisk na pęcherz to jeszcze za wczesnie jako na objaw ciąży. Pewnie przypadek, że wczesniej musiałaś czesciej biegać do toalety. Ja w nocy wstaję kilka razy, a w ciąży nigdy nie byłam
Nie stresuj się tak, wszystko będzie dobrze. Zgadzam się z renieczka
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Tak już się trochę uspokoilam, odawla mi trochę bo panicznie się boję.
A co do tego pęcherza to nie o ucisk chodzi bardziej o hormony które w pierwszym trymestrze sprawiają że częściej biegamy do toalety, z moich niestety wcześniejszych wykresów wyczytałam właśnie jak moja ostatnia kruszynką przestała się rozwijać to ja rzadziej zaczęłam korzystać z toalety, stąd ten niepokój. -
nie wiedziałam, że hormony mają wpływ na potrzebę siusiu
Ja tam czuję, że Myszka ma sie dobrze
Trzymam kciuki !Anastazjaaa lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Domili wysoki progesteron powoduje rozluźnienie zwieraczy czy cos takiego i stąd wieksze parcie na pęcherz
Ale Anastazja mogłaś mniej pić, byc troszkę bardziej odwodniona, wiec od razu mniejsza potrzeba sikania - bedzie dobrze
Wczoraj i dzisiaj sie intensywnie za Was i za siebie w kościółku modliłam, każdą z osobna wymieniłam, w zależności od sytuacji, więc czekamy na wsparcie z niebaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 19:31
Anastazjaaa, Domili, renieczka lubią tę wiadomość