Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się dziewczynki z Wami
Ja juz kawke popijam:)
Dzis z rana bol janika, dość intensywny ale tylko 10 min i juz jest ok, nic nie boli poki co;)
Ale fajnie ze piątek Wyjezdzamy na week nad jeziorko, ale się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 07:16
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
U mnie już weekend Dziś wolne i też do was nadaję z kubkiem kawy w ręku
Agatka udanego wypoczynku, pogoda ma być piękna, więc wyłącz głowę i korzystaj z życia na maska
A do nas dziś przyjeżdżają znajomi więc też się szykuje imprezka, a jutro może wspólny plażing o ile damy radę
Lalalalaaa Jakiś mam dziś dobry humor
Buziaki koleżankiagatkaa, ewelinka2210, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelinka2210 wrote:Hej Kochane Ja też mam dobry humor I dziś 5 rocznica ślubu My weekend z rodziną - imieniny babci, jakaś wycieczka z siostrą i jej dziećmi
Jeszcze kilka godzin i do domu
Witam się z inka.
Mieliśmy dziś jechać nad morze ale zrobiło się zimno i deszczowo
wyznaczono mi już pierwszy termin wizyty: 10 września już nie mogę się doczekać ale na razie bez spiny, zacznę się denerwować jak będzie bliżej.ewelinka2210, renieczka, Helen, Domili, paula1 lubią tę wiadomość
-
ewelinka2210 wrote:Hej Kochane Ja też mam dobry humor I dziś 5 rocznica ślubu My weekend z rodziną - imieniny babci, jakaś wycieczka z siostrą i jej dziećmi
Jeszcze kilka godzin i do domuewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Stu lat razem kochana
Witam się z inka.
Mieliśmy dziś jechać nad morze ale zrobiło się zimno i deszczowo
wyznaczono mi już pierwszy termin wizyty: 10 września już nie mogę się doczekać ale na razie bez spiny, zacznę się denerwować jak będzie bliżej.
proponuję sprawdzać pogodę na meteo,
deszcze zbierają się dopiero po 19ej tu na stronie zachodniej Bałtyku, więc cały dzień jest do wykorzystania
-
Helen wrote:muszę koniecznie spróbować a jak z olejkiem trzeba postępować?
http://zielonyzagonek.pl/naturalne-i-skuteczny-na-angine/
jak mniej to 2-3 krople na szczoteczkę do zebów daję
albo płuczę dentoseptem - to jest ziołowe lekarstwo na zapalenie dziąseł, ale na ból gardła mi pomagaHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jestem pewna ze jutro pojawi się u mnie @....od rana pojwil się taki podbarwiony sluz, teraz trochę jest go mniej, plamienie jeszcze to nie jest ale czuję ze powoli się rozkreci....poza tym boli mnie podbrzusze, krzyz i skurcze mam tam w srodku i w ogole jakos gorze sie czuje ;/ a za chwile wyjezdzam na week...i pewnie bede sie zwijac z bolu nad jeziorekim...ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 18:06
-
Agatka, teraz zabaluj, co przed czasem uśmierzysz ból
agatkaa lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualnyHelen :* jestem pewna że w ciąży nie jestem jutro albo najdalej pojutrze przyjdzie @. I dobrze, czas najwyższy bo to juz prawie 6 tygodni po zabiegu. A w przyszły piątek mam wizytę i bym wolała być juz po okresie.
Ide lulu, znajomi juz w łóżkach, kilka drinków za nami wiec pewnie dobrze pośpię. Korzystam z życia póki czas jak się pojawi dziecko to się skończą baletyHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny