Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia plan jest dobry, ja również życzę Ci zeby wcześniej zaskoczyło, a jak nie to już w przyszlym roku na pewno się uda
No a ja? Wcześniej kilka ciąż, a teraz cisza - rzeczywiście medycyna sobie z tym nie radzi. Ale u mnie to bym jeszcze te pęcherzyki za duże obstawiała.
Evcia mi się wydaje, że Tobie laparoskopii nie powodują, bo już byłaś w ciąży. A mąż kiedy jedzie oddać nasienie? Fajnie masz z mamą, że tak Ci pomaga
Anastazja jaka za stara Ty tu nie strasz, bo my już z poślizgiem w stosunku do Ciebie jesteśmy, to dopiero narzekać będziemy zachcianki niezłe ale nie jesz kanapek z nutellą i ogórkiem kiszonym? pogłasz brzuszek od cioci ewelinkiAnastazjaaa, Evaa lubią tę wiadomość
-
Ewcia bo jeśli inseminacja nie pomaga to wtedy dopiero proponują laparoskopię, bo to już inwazyjny zabieg i dlatego po inseminacjach. Ciężką postać endometriozy widać na usg i są widoczne objawy typu bardzo bolesne miesiączki,ból podczas stosunku,plamienia śródcykliczne, a przy lekkiej postaci ciąża bardziej prawdopodobna.Wiadomo endomenda utrudnia zagnieżdżenie.
Ewelinka u Ciebie to wlasnie tak wygląda od dłuzeszego czasu jakby te pęcherzyki przerastaly i robily się torbiele,ten zastrzyk na pekniecie to może byłoby rozwiązanie, tylko pytanie czemu się tak dzieje ze nie pekaja albo pekaja zbyt pozno?jakis hormon niedomaga?
Aga u mnie dziś cudne słońce i grzechem byłoby nie skorzystać, dziś 3h spacer wrocilismy wypompowani...zaraz robie domowe hot dogi,a potem czerwone hiszpańskie winko... lepiej mi się funkcjonuje jak trochę poćwiczę, wczoraj nawet zawitałam na basen i nie miałam zadyszkiEvaa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Kasiu no torbiele się chyba nie robią, bo czuje ból owulacyjny w każdym cyklu i kilka razy na monitoringu bo tym bólu miałam potwierdzoną owulację. Ale może właśnie to, że rosną za duże - nie wiem - zapytam mojej lekarki o to.Tylko mam jeszcze problem, bo mi znowu zaczyna ósemka rosnąć i nie wiem czy nie powinnam jej w końcu wyrwać, ona się tak co jakieś kilka miesięcy przebija po troszku, no ale ciągle mi cykli było szkoda, bo fajnie by to było w I fazie zrobić, bo wiadomo silne leki przeciwbólowe itd. No zobaczę na kiedy mają jakiś termin wolny, bo chce na nfz iść.
Evaa lubi tę wiadomość
-
Moje ósemki to hardcore Dwie wyrwane, za każdym razem jakieś problemy, kilka lat się wyżynają, jedna jest w miarę ok, ale w sumie tez docelowo do wyrwania, a ta ostatnio to już serio - w bok rośnie, po trochu, a wcześniej to miałam takie przeboje, że przy jednej to nawet szczekościsk zaliczyłam, także nawet w okolicach 32 mogą dalej w dupę dawać No ale przy tej ze szczekościskiem to schudłam prawie 5 kilo - w sumie warto było
Evcia Tobie na raz? Kilka?! To wspólczuję :*
Kasia a Tobie pierwsza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 22:32
-
Tak,pierwsza i ... jedyna u gory po lewej stronie,bo po prawej nie ma w ogóle a na dole...nie maja szans wyjść bo leża w poziomie hahaha jestem po prostu jedyna w swoim rodzaju jak zobaczyłem rentgena to oniemialam ze zdziwienia
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyEvaa, Moje Drogie,
jesteśmy świeżo po ślubie, choć znamy sie od 4lat. To pierwszy facet w moim życiu przy którym pomyslałam o dzieciach i poczułam ze odważę się z nim powołać nowe życie na świat . I tak odstawiłam tabletki na dwa dni przed weselem (fatalnie znosiłam yasmin i wszytskie nowoczesne tsbsy, w odróżnieniu od dawno wycofanego cilestu). Teraz jestem w trzecim cyklu i czekam właściwie na okres za dwa dni.