Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteśmy,zaglądamy
Ja juz prawie zdrowa, troszke jeszcze kaszel mnie męczy.
U mnie oczekiwania na okres a potem nowy cykl, nowa szansa
W wolnych chwilach wciągnęła mnie gra na tablecie - mam farmę,hoduję kurki,krówki i takie tam,mąż mnie wciągnął ;P
Może i ma racje, przestanę w końcu o tym wszystkim myśleć.
I odliczam miesiące do odbioru mieszkania
Niestety dokładne plany dostanę gdzieś w grudniu,więc nie mam jak narazie sobie planować a i asortyment w sklepach sie zmienia.
Miłego dnia dziewczyny piekne slonce a ja w pracy...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz od kilku dni świruje korci mnie żeby kupić test ciążowy ale boję się rozczarowania nawet temp zaczęłam miały tylko po to żeby ssprawdzić czy oby jestem w ciąży no masakra jakaś a mojego synka porostu zalewam miłością ostatnio koleżanka nawet powiedziała ze przydałoby się drugie dla równowagi
-
nick nieaktualnyNikona, każdą z nas to korci. Najpierw czekamy do owulacji i pytania, czy była/ czy nie była? A może jutro? A może owu test. A po owulacji czekamy i się zastanawiamy, czy to już? I może test zrobić, najlepiej 2 dni po serduchach Taki nasz żywot. Jak jesteś blisko terminu @ to zrób test, jak nie to czekaj cierpliwie Powodzenia
Nikonka lubi tę wiadomość
-
A u mnie 6 dni po spodziewanej miesiączce test negatywny. Nigdy okres mi się nie spóźniał. Biorę luteinę od ok tygodnia no i już sama nie wiem, ale skoro w ciąży nie jestem, to chyba powinna wywołać mi miesiączkę. Czy któraś z Was orientuje się jak to z tym jest?
-
nick nieaktualnyJa biorę luteinę w II fazie cyklu, od 16 do 25 dnia i później przychodzi @, po odstawieniu. Ale wiem że dziewczyny dostają @ nawet jak są w trakcie brania lutki, czyli za bardzo nie powinna wstrzymać. A masz ją brać konkretny czas, czy jak ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 08:38
-
Przypuszczam że nic z tego bo nie mam żadnych objawów ale jeśli do wtorku nie pojawi się @ test zrobię nawet już we wtorek żeby się niepotrzebnie nie nakręcać aczkolwiek ostatnio zawsze pojawiała się wcześniej tylko ze teraz pierwszy miesiąc biorę leki
-
Ja się nie wypowiadam, bo nigdy nie brałam tego leku, na szczęscie nie muszę
Alez dzis zachecajaca pogoda, dobrze ze malzonek mnie podwiozl do pracy...
Ja czekam na plamienia przedokresowe i @ bo mnie chyba rozniesie,jest mi gorąco, zapachy wszelakie mnie draznia, a o moim biuscie to nie wspomne brrr
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy