Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moze na poczatku sie przywitam
Dzis Ovufriend pokazuje mi 37 dzien cyklu... Niby powinnam sie cieszyc i lapac za test, ale... Nie zrobilam jeszcze. Boje sie. Dzis 5ty dzien baaardzo delikatnego plamienia. Czytam wlasnie, ze krwawienie implatacyjne trwa od kilku godzin do 3 dni, mam dziwne uczucie w brzuchu. Na bank cos sie tam dzieje. Tylko nie wiem czy dobrego czy zlego Co radzicie? -
nick nieaktualny
-
Cykle 28-30, dzien ovu 16, w tym cyklu akurat olalam mierzenie temp.
Poronienie Evaa? To chyba zbyt pochopne sugestie Juz jedno przeszlam Zaczelo sie wtedy od plamienia zywa czerwona krwia. Teraz jest typowe baardzo skape brunatne plamienie 1-2 razy dziennie od 5ciu dni. Jutro rano zrobie test jak przezyje... Aaa i jeszcze mnie piersi bola. Sama nie wiem, zaraz oszaleje. -
nick nieaktualnyto jesteś ok 10 dni po terminie spodziewanej miesiączki, myślę, że możesz śmiało test wykonać, niekoniecznie z porannego moczu. Myślę, że nie powinnaś zwlekać, tym bardziej, że miałaś już epizod poronienia. Biegnij po test i to już! Jak wyjdzie pozytywny to zaczniesz reagować szybciej, a jak wyjdzie negatywny to będziesz wiedzieć na czym stoisz i nie będziesz brała tych objawów do głowy. Może to być ciąża, ale nie musi. Po co siedzieć jak na szpilkach i się dręczyć?
-
Zosia Samosia, zrob test albo najlepiej bete, bo takie plamienia w ciazy czesto sa oznaka niedoboru progesteronu.
Evaa przedwczesna menopauza moze sie przydarzyc nawet prze 30 tez juz sobie to kiedys wkrecalam heheh25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualnyMi sie też premium skończyło może i lepiej. Tak bym chciała całkowicie wyluzować, ale niestety, leczenie do końca mi na to nie pozwala. Ale i tak zamierzam troszkę odpuścić
Tak więc zaczynam nowy cykl, od jutra clo i zobaczymy co jesień mi przyniesie
pozdrawiam WasEvaa lubi tę wiadomość
-
O rety, ale ten watek rozkręcił się. Witałam się na pierwszej stroni, ale większości z Was nie było, więc jeszcze raz witam serdecznie. 17 lipca poroniłam w 6 tygodniu. Dziś mam 32 dzień cyklu, dzień spodziewanej miesiączki, okresu brak, test negatywny. Objawów miesiączki też nie ma , za to kłucie w podbrzuszu. Mam jednak nadzieję, że udało się, szczególnie, ze córeczka tak bardzo czeka na rodzeństwo. W lipcu wiedziała, ze jestem w ciąży - podsłuchała rozmowę z mężem. Strasznie przeżyła mój pobyt w szpitalu i poronienie. Pozdrawiam wszystkich i trzymam za Was kciuki.
-
nick nieaktualny