Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam nowe forumowiczki'83, pewnie, ze was przygarniemy, tu zawsze można poplotkować, ale i się poradzić czy wyżalić
Nona miłego wypoczynku i bez 9-miesięcznej pamiątki z wakacji nie wracaj
Evaa ja bym z testem jeszcze zaczekała ze 2 dni, ale wiem jak ciężko Sama planuję zrobic krew w 12 dpo.
Trzymam kciuki za nas wszystkie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny dziś mam dostać @ jak narazie cisza, wczoraj robiłam test i wyszedl negatywny więc dziś mam trochę obawy żeby powtorzyć nie chcę sie rozczarować, proszę o pomoc zrobić dziś test czy jeszcze czekać, najgorsze jest to że boli mnie głowa a ona zawsze mnie boli jak mam dostać @ pozdrawiam Beata:)
-
nick nieaktualnymiscelle witamy To super, że cykl bez ciśnienia z takich cykli najwięcej niespodzianek wyskakuje. A czemu uważasz, ze cykl stracony, przez ten antybiotyk nie było staranek? Dobrze zrozumiałam? Wykres masz ładniutki
Beata83 ja bym się dziś wstrzymała, jak do jutra @ nie przyjdzie to powtórz test. No i się nie denerwuj, bo to nerwy rozregulowują wszystko! Zafunduj sobie jakąś małą przyjemność, od razu poczujesz sie lepiej -
Witajcie dziewczynki:)
Taka piekna pogoda a ja dalej w lozku sie kuruje...wczoraj juz nie wytrzymalam i upieklam szarlotke
Trzymam za Was kciuki, tez sie staram bezcisnieniowo,,ale juz bym w koncu chciala zeby sie udalo...
Drzwiona mialas racje,przez te relaxy w lozku maz mnie juz 2 razy dopadl
Ale teraz grzecznie czekam na wlasciwy sluzik i owulke.Drzwiona lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:miscelle witamy To super, że cykl bez ciśnienia z takich cykli najwięcej niespodzianek wyskakuje. A czemu uważasz, ze cykl stracony, przez ten antybiotyk nie było staranek? Dobrze zrozumiałam? Wykres masz ładniutki
Beata83 ja bym się dziś wstrzymała, jak do jutra @ nie przyjdzie to powtórz test. No i się nie denerwuj, bo to nerwy rozregulowują wszystko! Zafunduj sobie jakąś małą przyjemność, od razu poczujesz sie lepiej -
nick nieaktualnyJa też mam nadzieję że i nam się uda w końcu, ale niestety ja mam przeczucie, że to jeszcze nie mój czas. Bóle jak na okres, choć trochę za wcześnie, a i tempka jakoś tak skacze... ehhh
Evaa ja coś czuję że porzucisz ten wątek i przeniesiesz się do ciążówek. Tempka odbiła
Miscelle u ciebie też obiecująco na wykresieEvaa lubi tę wiadomość