Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A mnie rozlozylo na cacy, wzielam sobie dziś wolne i leze wlozku a tu taka piekna pogoda....Maz się smieje,ze teraz nam się uda, bo jestem oslabiona i organizm nie będzie miał sily walczyc z jego plemnikami heheh
Badan na PRL i testosteron nie odebrałam,wiec odbiore w pon,ciekawa jestem co mi tam wyszło.
Stwierdzilam ze wrzucam na luz na ile się to da, nie mierze już tempki 2 cykl.W czwartek jeszcze mam wizyte u gin-endo,ale mam nadzieje,ze tylko potwierdzi ze wszystko ok.
Smieje się pod nosem,ze jak nam się w końcu uda, to pewnie urodze w terminie odbioru mieszkania.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
wiesz gdyby to tylko zalezalo od oszczedzania sie ...ja mam te cholerne przeciwciala ktore zabijaja moje dzieci
Dzieki Nona za slowa otuchy, dobrze jest czytac historie z happy endem25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Kasiarzyna maz sobie zartuje ale moze miec racje Troche sie zrelaksujesz w domu, odpoczniesz i zajdziesz w ciaze jak ta lala
kasiarzyna lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Evaaa a Ty wiesz ze poki co masz trojstopniowy wykres a zdajesz sobie co oznaczaja takie wykresy? kciukam i nie zalewaj tam Bobasa winem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 17:22
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Witam nazywam się Beata jestem mamą pięcioletniej Emilki. Bardzo z mężem pragniemy mieć drugie dziecko, raz już poroniłam w 2012roku byłam w piątym tygodniu ciąży i bardzo to przeżyłam. Mamy nadzieje że teraz znowu uda mi się zajść w ciąże i urodzić Miłosza albo Amelkę.W sierpniu skończyłam 31lat więc zaczeliśmy się znowu starać oby się udalo w niedziele się wszystko wyjaśni czy @ przyjdzie ,pozdrawiam was wszystkich
-
Cześć Beata
Też jestem mamą 11-latki Amelki. To bardzo ładne imię
Powodzenia!
ech ---> http://www.youtube.com/watch?v=mxmmvHsDeuIMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, Można się do was przyłączyć? jestem rocznik 83. Staram się o maleństwo już 2 lata, jak dotąd przeżyłam 2 poronienia i od tego cyklu ponownie rozpoczynam starania. Przeszłam szereg badań i nic, jestem zdrowa jak ryba. Mam nadzieję, że tym razem się uda szybko zajść w ciążę i ją donosić.
-
Dziewczyny ja mam nadzieje ze w tym miesiącu uda nam się biorę teraz metformax i inofolic pierwsza ciążę miałam pozamaciczna druga zagrożona ale urodziła zdrowego pięknego chłopczyka to jest moje Serducho a 6 grudnia trzecia ciąża w 13 tygodniu zakończyła się poronieniem jeśli do lutego nie uda mi się zająć w ciążę czeka mnie badanie drożności a teraz to mam taki silny instynkt macierzyński ze szok mój synek ma przechlapane zalewam go swoją miłością
Lena83 lubi tę wiadomość