Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie no jak endometrium będzie dobre w przyszłym cyklu to będzie transfer, ale ja się nie nastawiam na sukces. Został nam bardzo słaby zarodek. A crio transfer niestety daje mniejsze szanse a przy tak słabym zarodku nie będę się łudzić. W moim życiu cudów nie ma.
A kolejna stymulacja dopiero w przyszłym roku bo kliniki juz nie mają kasy.
-
renieczka wrote:Nie no jak endometrium będzie dobre w przyszłym cyklu to będzie transfer, ale ja się nie nastawiam na sukces. Został nam bardzo słaby zarodek. A crio transfer niestety daje mniejsze szanse a przy tak słabym zarodku nie będę się łudzić. W moim życiu cudów nie ma.
A kolejna stymulacja dopiero w przyszłym roku bo kliniki juz nie mają kasy.
Kiedyś na innym temacie dziewczyna starała się i starała, jeden cykl musiała odpuścić bo mąż wyjeżdżał, mieli jeden seksik dużo przed owulacja, i okazało się ze się udało, teraz ma ślicznego synka.
Takiego cudu życzę też i tobieewelinka2210, Helen, renieczka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Masz rację nie nastawiaj się bo często takie cykle okazują się właśnie strzałem w dziesiątkę
Kiedyś na innym temacie dziewczyna starała się i starała, jeden cykl musiała odpuścić bo mąż wyjeżdżał, mieli jeden seksik dużo przed owulacja, i okazało się ze się udało, teraz ma ślicznego synka.
Takiego cudu życzę też i tobierenieczka lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny strasznie mamy pod górkę...
Helen,Anastazja trzymam kciuki zebyscie miały juz spokój do końca ciąży bo nie chce wiedzieć w jakim jesteście strachu zeby nie było powtórki
Renia cały czas o Tobie myślę ile musisz mieć w sobie siły...kiedyś myslalam ze in vitro zawsze się udaje,teraz juz zaczynam we wszystko wątpić
Życzę Ci żeby teraz z nienacka bez wspomagaczy zaskoczyło
Tak bym bardzo chciała zeby nam się tu wszystkim udało...Anastazjaaa, renieczka, missy83 lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Renieczka, tak mi przykro, że musisz przez takie stresy przechodzić. Jednak czasem zdarza się cud kiedy najmniej w niego wierzymy. Zresztą gdyby takie blastka była takie słabiutkie to chyba by ich nie transferowali ? zobaczysz, wszystko się uda, mam takie przeczucie
Co się dzieje z Missy i Agą?
renieczka, missy83 lubią tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Domili wrote:Renieczka, tak mi przykro, że musisz przez takie stresy przechodzić. Jednak czasem zdarza się cud kiedy najmniej w niego wierzymy. Zresztą gdyby takie blastka była takie słabiutkie to chyba by ich nie transferowali ? zobaczysz, wszystko się uda, mam takie przeczucie
Co się dzieje z Missy i Agą?
Hej.
Podczytałam ostatnie posty - tak więc trzymam kciuki za Wasze zdrówko, Helen i Anastazjai możecie wysyłać te Wasze wiruski na nas
:-*
Za pozostałe Staraczki trzymam kciuki, aby było wszystko ok ze staraniami :-*
Mnie nie było ostatnio, bo byliśmy z wizytą na rodzinnej imprezie (chrzciny), także u mnie w domu rządzi przeziębienie, mój synek nie chodzi do przedszkola od piątku - jest podziębiony ... i czuje,że te wiruski mój nos zaatakowały, bo już pociągam nosem.
Muszę zaraz wziąć gorący prysznic. Pamiętam,że zawsze pomagał mi na przeziębienie.
Poza tym jestem...obolała... Bo stara kontuzja kolana mi się odnowiła.
Może powinnam... codziennie ćwiczyć? Rok temu zakończyłam chodzenie na fitness, a jak byłam w ruchu,to czułam się znacznie lepiej. To w sumie normalne... Ameryki nie odkryłam.,.
Dziś mam wieczorną wizytę u ginekologa (idę do tego,do którego ostatnio chodziłam ok 5 l. temu). Zobaczymy, czy da mi on normalnie "zielone światło" do działań, tak jak ten inny, u którego ostatnio byłam w lipcu
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:42
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyEwka ja mam taki plan urżnięcia się w okolicach połowy października
Przyjeżdża moja kumpela z Irlandii, zbierzemy resztę studenckiej ekipy i będziemy ostro balować
Czuję, że kac będzie kilkudniowy
A co tam, nie jestem w ciąży to mi wolno!Evaa, kasiarzyna, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Ale wam zazdroszczę, też bym zabalowała
W piątek spotykam się z koleżankami z byłej pracy, miałam plan jechać samochodem, no ale...
Evaa lubi tę wiadomość
05.2016 - hsg, drożne
a ja basta z alkoholem w wersji multi. Tak samo mój mąż. Starania odłożone na następny cykl. Musimy zadbać o nasze komórki rozrodcze...
...ja w tym czasie porobię również badania...synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Hej a ja właśnie wracam z imprezy dla operatorów internetowych, byłam jedna z pośród 4 dziękczynienie i ok tysiąc facetów. Uwielbiam takie imprezy
Jeszcze tylko 2 dnipoza tym u mnie plamienie owulacyjne dalej trwa, pierwszy raz tak mam... trochę to dziwne
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUIhistero z resekcją
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET5bb
16.09.2024 FET3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
Cześć
Gdzieś wyczytałam, że plamienie okołoowulacyjne powinno trwać max 2 dni. A Wombi ile to u Ciebie jest ?
Wczoraj wykupilam abonament do 27 grudniajak do tej pory nic nie będzie to będę jechać dalej bez abonamentu
Missy, mocne postanowienie ! To multi oznacza w duzych ilosciach czy wcale ?Ja wczoraj zapodalam sobie warke cytrynowa. Oj jaka była pyszna!
Ej, mąż rzucił palenie i ciągle chce mu się seksu. A mi się juz nie chce i nie wiem co mam mu mówićŻe mnie głowa ciągle boli ?
missy83 lubi tę wiadomość
05.2016 - hsg, drożne
Hejka
A ja nie kupuje juz abonamentu, bo mi szkoda kasyZa 5 cykli dostanę miesiąc gratis
Domili nieźleTo nie masz wyjścia tylko dawaj
Fajnie, że rzucił
A z jakąś pomocą?
No i początek cyklu, więc nie jest autem, tylko zabaluj
wombi a może to jeszcze po tej laaroskopii tak organizm reaguje?
Ewcia jak dziś samopoczucie?
Mnie znowu gardło zaczyna boleć - standard
Helen, Anastazja co tam u Was mamusie?Napiszcie coś
Renieczka Ty tez napisz co u Ciebie słychać, mocno całuje
missy a czemu starania odkładacie?