Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholera, ale się wkurzyłam.
Byłam pewna, że te testy dziś przyjdą, czekam już 4 dzień
Był już listonosz i skrzynka pusta. Przeszukałam wszystkie miejsca w domu, gdzie mogłam jakiś zachomikować, ale nic z tego...
Na 14,40 idę do lekarza, bo kaszlę cały czas paskudnie, jakby z oskrzeli, i katar też mi nie mija. Możliwe, że będę musiała antybiotyk wziąć. A nadal nie wiem, czy nie jestem w ciążyTymoteusz: 26.11.2010
Drugie - in progress -
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami
Kretka no przed antybiotykiem to i tak musisz zrobić test.
Żabka a czemu stosujesz bezglutenową?
Jaką musztardę i majonez mozna jeść? Bo ja tak troche się zastanawiam czy na chwilę na bezgluten nie przejść, bo mam masakryczne problemy jelitowe. I próbowałam już chleb bezglutenowy i mam wrażenie, że jest lepiej.
-
Kupiłam 10mIu/ml i zrobiłam od razu, w WC w przychodni.
Negatyw.
Niby nie z porannego moczu, ale sprawa jest chyba jasna...
Lekarka powiedziała, że nie mam zapalenia oskrzeli, ale ponieważ już tak długo się to ciągnie i brzydką wydzielinę odkrztuszam, to mi zapisała Zinnat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:14
Tymoteusz: 26.11.2010
Drugie - in progress -
nick nieaktualnyEwelinko:
Musztarda tylko z firmy roleski stołowa 275g te mniejsze nie wiem.
Majonez kielecki lub roleski lub cerfurra jak masz sklep pod nosem.
Pasztety tylko w słoikach firmy profi.
Sery żółte mlekowity bez laktozy,firmy Serenada żółte opakowanie,camembert prezydent.
Chleb ja jem ig ( niski indeks) lub razowy ten bezglutenowy bllllleeeeee myślałam że się udlawie taki kruchy
Dziś zamówiłam sobie na przyszły tydzień winko aż 4 butelki polslodkie czerwone co by mi nie brakło do stycznia i polepszyć endometrium. ZaszalalamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:30
-
nick nieaktualny
-
Kretka przykro mi z powodu negatywu... No i życzę zdrowia
Żabka 4 butelki wina - to lubię hihi
Ja już zaczynam mieć myśli, że się nie udało, a jeszcze dobry tydzień do ewentualnego testowania... Eh, im dłużej to trwa tym z miesiąca na miesiąc mam coraz słabszą nadzieję...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyKredka zdrówka kochana:-)
Aniu hihi jak ma mi braknac.....obiecałam sobie ze na sylwestra odstawie metę i się napije duuuuuzo alkoholu z mężem. Tak jak 4 lata temu będę i pić i z pytongiem walczyć do skutku to musi się udać!!!!!
Mam skromne pytanie do was może się z czymś takim spotkalyscie?
Czy miałyście przed @ ( u mnie dziś 8 dpo) w sluzie nitke wyraźną krwi????
Wieczorem był seks hihihi
Obudziłam się o 3 na siku a tam takie coś ujrzałam nie wiem co myśleć?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:41
-
nick nieaktualnyMiłego dnia
Lecę dziewczynki na zakupy hihi tzn wannę kupić wymyśliłam robotę mężowi co by się głupoty w głowie się nie trzymały:-)
Urlop ma aż do nowego roku aż 3 tyg zwariuje z nim ahhhhh narazie jest ok:-D
Dzisiaj wanna skończy ja to se ubzduralam kibel nowy bo zamierzam meble w łazience wymienić i mi nie będą pasować do obecnego.
-
Żabka dzięki No chleb mi mama piecze bezlgutenowy, ja margaryn nie jem - ble - tylko masło Mi się zdażały takie nitki ale w trakcie owulacji, albo za mocno było przy przytulaniu, no albo implantacja?
Kretka
Aniu spokojnie Ja mocno kciuki trzymam za pozytywny test u Ciebie
-
Kretka dobre podejście... wyleczysz się i w następnym cyklu rach pach ciach i ciąża
Ja też zamierzam na sylwestra popić Chyba że jednak zdarzy się cud, to wtedy pojem
Żabka ja jak miałam nitkę krwi, to znaczyło że za 1-2 dni będzie okres. Ale u ciebie to może być objaw po . Albo tak jak napisała ewelinka implantacja
Ja z moim ukochanym nie wytrzymałabym 3 tygodni razem tak non stop Byłyby kłótnie. Remont? Extra!
Ewelinka dziękuję za wsparcie Moje kciuki zaciśnięte za ciebie!
Jak dobrze że dzisiaj piątek i jutro woooooolneeeee7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyDzięki:-)
Ja owulke będę miała w sylwestra dlatego @ nie może teraz przyjść z resztą liczę że opóźni swoje przyjście tak jeszcze ze dwa dni. Czyli za 6-7 nawet ja przywitam:-) chciałabym żeby cykl powrócił mi do 28 dni bo teraz mam 26 dni i tak się ciągnie po lyzeczkowaniu.
Pytałam bo ja nigdy u siebie nie widziałam takiego czegoś hihihi.
Zobaczymy 14.12 mam podjechać do gina sprawdzi czy pękł pęcherzyk i czy nadchodzi @ a może co innego????Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 11:32
-
nick nieaktualnyWywaliłem z mężem stara wannę rozpierdzielila się zabudowa niechcący i postawiliśmy nowa Jesteśmy zmuszeni kupić kafelki żeby zrobić nową obudowę. No cóż remonty hihi
Zabiłam dwóch moich lokatorów ( pająki) jakieś nie typowe A za trzecim to gonilismy wszystko odsuwalismy bo uciekł. Ale Mendy mają chody hihi złapał mąż i zaciupal
Mam nadzieję że czynsz mi obniża bo lokatorów wytluklismy -
Cześć dziewczyny, co u was?
Żabka pewnie remontu ciąg dalszy
Ja dzisiaj wyjeżdżam na urodziny na weekend, ale w telefonie poczytam co u was
Miłej soboty7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny