Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKredka a może te testy jakieś trafne wadliwe są tzn trafilas na taką partie??
Anastazja jaki piękny brzusio
Ja w 7 mc bylam kulka wielka kulka:-)
Od samego początku miałam wielki brzuch A kto mieszka w brzuszku? Chłopczyk?
Wombi życzę udanej i owocnej randki
Oczywiście ja też czekam na twoje dwie kreski:-)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Żabka, jak już pisałam, robię od sylwestra (w sylwestra słaby pozytyw) i zrobiłam różne - z allegro od jednego sprzedawcy, teraz od innego, w międzyczasie jeszcze facelle z rossmana. Na zmianę albo negatywy albo bardzo, bardzo słabe pozytywy.Tymoteusz: 26.11.2010
Drugie - in progress -
Anastazjaaa, Ty masz figurę jak modelka, nogi zgrabne, ręce szczuplutkie, gdyby nie ten piękny brzuszek
Kretka, 57 dzień to już chyba beta powinna być pozytywna, nawet gdyby owulacja była opóźniona, tak mi się wydaje. Test mógłby być negatywny, ale krew by chyba coś już wykazała. Osiwieję razem z Tobą do tego czwartku, cały czas śledzę co się dziejeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Domili, dzięki za wsparcie
Ponieważ mam tak cholernie nieregularne cykle, to nie wiem, ile właściwie spóźnia mi się okres No ale w którym dniu mogła być owulacja, nawet opóźniona? :-p Chyba nie w 35, no nie? :-p No, nic mi innego nie pozostaje, jak czekać. Mam nadzieję, że to nie pozamaciczna.Tymoteusz: 26.11.2010
Drugie - in progress -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKretka w ciąży pozamacicznej tez rośnie beta hcg wiec test sikany i krew by wykazały. A co do późnej owulacji to nikt ci nie powie kiedy mogła być. Mogła być w 35 albo i 40 dc, wtedy kiedy organizm był gotowy. A może wcale jej nie było? Mierzysz temperatury?
Anastazja super ta twoja piłeczka
A ja do was nadaje juz w drugim trymestrze :wombi, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renieczka to chyba teraz już będziesz się mniej stresować ?Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
nick nieaktualny
-
Renieczka, nie mierzę.
Nie wiedziałam, że może być aż tak późno owulacja...
No nic, postaje mi czekać. Uspokoiłaś mnie trochę w kwestii tej pozamacicznej.
Póki co biorę duphaston i czekam na czwartek Mam nadzieję, że usg coś wyjaśni...Tymoteusz: 26.11.2010
Drugie - in progress -
Anastazjaaa wrote:witam serdecznie,
wczoraj zaczęłam 7 miesiąc ciąży
a tak wyglądamy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50a04c19b4cc.jpg
mozesz napisac jaki masz przyrost w kg?
mój już też sie zrobił już duży i mam ochote na słodkie a wczesniej mnie nie korciło wogóle, mam nadzieję, ze to chwilowy stan i trzyma mnie po swiętach. U mnie jest ok.6kg.
Jutro mam badania połówkowe, wiec dam znac jak tam dzidzia, wieczorem się już wierci w brzuszku a mąż słyszy bulgotanie jak ucho przyłoży, ktoś tam się pluska
żabka04, wombi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Kretka w ciąży pozamacicznej tez rośnie beta hcg wiec test sikany i krew by wykazały. A co do późnej owulacji to nikt ci nie powie kiedy mogła być. Mogła być w 35 albo i 40 dc, wtedy kiedy organizm był gotowy. A może wcale jej nie było? Mierzysz temperatury?
Anastazja super ta twoja piłeczka
A ja do was nadaje juz w drugim trymestrze :
cieszę się ze u was wszystko ok
Anastazjaa tez tak mam, chociaz wszyscy zachwalają,ja czuję się jak wielbłąd, wieloryb i inne wielkie zwierzątka
to wszystko od zatrzymania ciązy, ja sobie oprocz wagi kontroluje tez wymiary, warto sie zmierzyc, bo sie okaze, ze to tylko brzuch rosnie.
U mnie na szczescie na udach i biodrach tylko ok.2cm poszło do przodu, ale brzuszek to nie staje w miejscu
w koncu domek rosnie naszej dzidzi
Anastazjaa ja mam na plusie ok.+6kg, no ładne rzeczy to b.mało i ty jeszcze narzekasz?
Wróciłam nie dawno z badań połówkowych, u nas wszystko ok, na 100% dziewczynka, bardzo się cieszę bo mnie przeczucia nie zmyliły
wszystko w normach, rewelacyjnie się rozwija, wody płodowe prawidłowe, łozysko tez i przepływ krwi, serduszko... nie ma żadnych nieprawidłowości
tylko się cieszyć, idę się zdrzemnąć
Miłego dnia wam życzęwombi, renieczka, Anastazjaaa, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen cieszę się że u was wszystko ok:-)
Rosnijcie zdrowo. Dziewczynka a imię już macie???
Dziewczyny pochwalcie się jakie imiona dacie dzieciom:-)
U mnie cisza ani widuje ani słuchu na @.
Wczoraj siknelam na testa i xnowu zobaczyłam 1 kreskę
Więc śmiem twierdzić albo zaszkodzi albo przyjdzie @
Zobaczymy do wieczora daleko jest jeszcze wiec na pewno dam znać co u mnie się wyklulo:-)
Miłego dnia:-) -
nick nieaktualny
-
Helen super wieści, gratulacje córki.
Ząbka póki @ nie ma jest nadzieja. Trzymam kciuki.
Ja po pracy padam na ryjek.
Po południu krwawilam z nosa tak mocno że przez 5 minut nie mogłam zatamowac tego.
Od razu w pracy zglosilam że od 1 lutego już nie przyjdę do pracy.
Mężu istro walczy z remontem w pokoiku malucha, już nie mogę się doczekać wicia gniazda -
nick nieaktualnyAnastazja jak fajnie pokoik już szykujecie:-)
Odpoczywaj:-)
I dobrze ze zgłosiłas że cię już nie będzie:-) skup się na sobie. Ciesz się chwilą relaksu, snu, dosłownie laby po potem będzie troszkę ciężko tzn niedospanie itp.
Zrobię betę będzie pewne a nadzieję mam ona umrze ostatnia:-)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość