Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam nowe osiemnastki na naszym watku ja tez mentalnie 18
gratuluje Wam juz dzieciaczkow i kciukam, zebyscie szybko sprawily rodzenstwo swoim pociechom25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
Witam i ja '83 z Krakowa.
Staranka od roku minęly w lipcu o pierwszego bobo, niestety bezowocne. Mąz przebadany, nasienie doskonałe, ja także wszystko ok,cykle regularne,owulki na monitoringu, progesteron ok, prolaktyna ok,testosteron w gornej granicy.Zachodzę w głowę o co chodzi.Jesli do konca roku się nie uda to wybieram sie na badanie bakterii z szyki macicy i HSG.
Mierzyłam temperaturę,skok od owulacji jest, ale zaniechałam od tego cyklu,bo byc moze to mnie tak stresuje.Ogolnie staram sie o tym nie myslec, ale ciezko skoro w najblizszym otoczeniu u rodziny i przyjaciol wszyscy sie plodza i tylko sie dowiaduje ze ta czy tamta w ciąży. Ehh
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Witaj Kasiarzyna ja tez jestem z Krakowa
no przykre to jest, gdy wokol nikt nie boryka sie z problemem poczecia czy donoszenia ciazy. Damy rade tu razem razniej.
Evaa jest caly watek poswiecony octu jablkowemu. Ogolnie to bomba witaminowa, ktora nie tylko dobrze wplywa na wyglad, odchudzanie itp ale polepsza sluz, co by zo łnierzykom łatwiej bylo Ogolnie jezeli nie masz wrzodow żoładka to pij smiało. Wyjdzie na zdrowie Najlepszyjest ten z Rossmanakasiarzyna lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evaa no super historia ! pokrzepiajaca ale tych Włoch to tez Ci zazdroszcze. W tamtym roku byłam w Boloni i zwiedzalam Florencje, Wenecje, Rimini, Ferrare i inne i myslalam, ze zwariuje ze szczescia do tej pory mezowi truje ze chce mieszkac we Wloszech
Nona ja tez chce przezimowac z brzuszkiem, chociaz troche boje sie jesiennych przeziebien. zresztą co ja wypisuje, zeby udalo mi sie donosic ciaze, niewazne kiedy to bedzie juz cud. Sorki ze smece..chyba jestem tu jedyna z takimi doswiadczeniami:(25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
cos w tym jest , ze czlowiek teskni za tym czego nie ma...zapomina sie o tym co jest tu blisko nas ale juz taka nasz natura
ja swojemu od razu powiedzialma o mierzeniu tempki i o wszystkim innym i jakos to przyjął hahah25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Witajcie Dziewczyny!
Jak miło dołączyć do grona staraczek z rocznika 1983
Trzymam za Was Wszystkie kciuki i pozdrawiam serdecznie!
Ja właśnie zaczęłam testowanie owulacyjne- pierwszy cykl z takim testowaniem- i jestem ciekawa jak to będzie...Drzwiona, Evaa lubią tę wiadomość
-
Lucie23 witaj ja tez sie ciesze, ze jest ten watek nie czuje sie tak staro
Kciukam za piekna owulke u Ciebie masz juz dzieci czy to starania o pierwsze?
Evaa to sa faceci wlasnie, maja swoj swiatlucie23 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
To są starania o pierwsze dziecko, także troszkę poruszam się po omacku w testowaniu, analizie wykresów itp. Ale obserwuję swój organizm już od jakiegoś czasu i przyznam, że to nie takie proste jak by się wydawało!
A co do facetów to właśnie oni mają swój świat- mój mąż ostatnio rozbroił mnie propozycją, by zaczekać do cyklu gdy uwolnią mi się dwie komórki jajowe (już kiedyś tak miałam przy monitoringu w marcu-ale wtedy się jeszcze nie staraliśmy, tylko lekarz chciał sprawdzić owulkę), żeby od razu "były bliźniaki")) ach, żeby to było takie proste!