Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucie to zycze Ci, zebys szybciej zaszla w ciaze zanim dojdziesz do wprawy w obserwacjach
a maż ma świetny plan hahah za jednym zamachem dwa Bąble super prawda jest taka ze wiek dziala na nasz korzysc, bo ponoc im jestesmy starsze to czesciej mamy podwojne owulki To kciukam za blizniaki dla Waslucie23, Nona lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
ale sie nam tu milo zrobilo tez Wam tego zycze kochane. Spijmy poki mozemy , bo za rok o tej porze to spania nie bedzie
kasiarzyna, Nona lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
tak gdziesz czytalam ale nie pamietam gdzie
no ale to fakt, ciaza blixniacza jest obarczona wiekszym ryzykiem. Dlatego marze o jednym zdrowym jajeczku zaplodnionym jednym zdrowym plemnikiem, ktore po 9 miesiacach przeksztaci sie w zdrowego rozowego rozdartego bobasakasiarzyna lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nona jaki piekny czas przed Toba kiedy dokladnie masz slub?
No taki to urok watków staraczek na dany miesiac, ze szybko przemijaja , ale ile tam jest za to emocji nasz sie rozkreca i tez mnie to cieszy:)
ja chyba jeszcze sie wstrzymam i w nastepnym cyklu to bedzie moj 1 cs po ciazy biochemicznej w czerwcu.
Nona kciukam zeby Twoj 1 cs byl tym ostatnim25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łaaaa to juz lada moment ślub , alez bym chciala przezyc to jeszcze raz gdzie masz slub? wszystko dopiete juz na ostatni guzik?
Kochana rada dla poczatkujacej staraczki - kochajcie sie kiedy macie ochote, dziecko ma byc stworzone z pasją a i leżenie po bzykanku z nogami w gorze to mit
Nona to przyjmijmy to jako plan , ze spotykamy sie wiosna na porodowce hahaha a jak z porodowka nie wyjdzie to kto wie kto wie czy sie na jakims spacerku z wozkami nie miniemyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:30
Nona lubi tę wiadomość
Nona wrote:Aha, Drzwiona a dlaczego bierzesz wit C i D ?
D mozesz tez brac, bo wiekszosc doroslych osob ma braki, a jest bardzo potrzebna do prawidlowego funkcjonowania organizmu.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam u Karmelitów na Karmelickiej, kiedy to było....
Nona, to juz tuz tuz Poddenerwowana?
Ja czułam taka ekscytacje
Jesli chodzi o moja ilosc cykli staran to powiem, ze w lipcu minąl juz rok...
Małpa nawet ani razu sie nie spoźniła...
Co do leków to biorę Pregnaplus ze względu na kwas foliowy.
A Cyclodynon to niepokalanek mnisi, ja jestem zawsze obrzmiała tydzien przed okresem, i bolą mnie strasznie piersi, jak kamienie, dlatego dostałam ten lek ziołowy i działa.Miałam podwyższoną prolaktynę,ale badaną w 22dc, co ponoc jest normalne.W 5dc juz wyszła w normie.Lekarka twierdzi,ze nie ma wpływu, bo na monitoringach mam owulacje.
Więc chyba mamy pecha skoro wszytsko ok...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny