Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiarzyna wrote:O juz znalazłam w diagnostyce: p-w ciała przeciwplemnikowe to ASA, jest jeszcze cos takiego jak test po stosunku.
wierze ze sie frustrujesz i chcialabys poznac przyczyne, to tez jest meka psychiczna, bo niby wszystko ok a jednak ciazy brak. Uda sie kochana zobaczysz, predzej czy pozniej bedziesz mama25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
ja mam endo na NFZ w przychodni na Rusznikarskiej, bardzo dobrze mnie prowadzi wiec nie zmieniam, mimo ze jest dosc specyficzny
gin na NFZ tez nie polecam, ale czasem chodze na nfz do Kov-medu . Usg bez problemu robia na nfz zarowno ginekologiczne czy piersi.
a prywatnie to chodze do dr Anny Wójtowicz, wspaniala jest!
Niestety ginekologa endokrynologa dobrego nie znam.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:jaki lekarz endo jest na Rusznikarskiej na NFZ?
ja polecam w Ars Medica na Warszawskiej dr Edyta Barczyk-umówcie sobie termin bo są dłuugie-około 5-6 mies ale potem jak sie już jest pacjentem to wizyta co 3 mies.
oo Kov-Med-jaki lekarz tam przyjmuje?
ale dzieki Nona za namiar na endo, bo pan dr za jakis czas odejdzie na emeryture a ja przeciez musze leczyc sie stale.
a w Kov-medzie tez jest kliku lekarzy ginow na nfz. Tylko terminy na nfz szybko sie koncza i trzeba zapisywac sie z wyprzedzeniem, jak sie chce na nfz. ale tam mialam tez monitoring na nfz wiec warto podczepisc sie do jakiegos lekarza.
Ciaze planuje prowadzic u pani Wojtowicz prywatnie.Nona lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Nona wrote:Diagnostyka na Galla 24/dobe & wynik online & płatność kartą. Uwielbiam.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
Nona wrote:http://www.kovmed.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=55
którego polecasz?
w kazdym badz razie nie ma co porownywac standardu wizyty prywatnej z ta na nfz, jak nieba a ziemia, ale czasem jakas infekcja , jakies cos i nie zawsze mam kasa na prywatna wizyte wiec mam mozliwosc skoczyc na nfz.
Nona lubi tę wiadomość
Nona wrote:Dzięki kochana.
ja też ciążę planuję prowadzić prywatnie-u lekarki która pracuje w Rydygierze i tam też będę rodzić.
Ale pozapisywana lubię być w kilku miejscach na NFZ
bo tu wymuszę cytologię, tu usg gin, ten na urlopie ejst, tamten nei ma terminów wiadomo
Zapiszę się i do endo i do gin na Rusznikarskiej.
Monitoring na NFZ .wowNona lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny