Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah no Evaa ja tez kiedys narzekalam, bo codziennie sex musial byc chocby nie wiem co, a teraz ech... najgorsze ze sama sobie dziecka nie zrobie
Laseczki chandrze sie nie dawajcie - Renieczka Ty masz piekny, zielono zapowiadajacy sie wykres, a Nona Ty jutro u gina potwierdzisz piekna owu i bedziemy odliczac do zielonego konca25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Hej,
doczytałam się, że stosujecie acard.
Ja póki co zamówiłam zioła o. Sroki. Mają przyjść niebawem (jak i niestety moja "ciotka z ameryki"). Prócz tego łykam metafolinę, wiesiołek i spirulinę. Nie piję kawy, tylko jedną herbatę zieloną a dalej to pokrzywa, mięta i szałwia. Martwię się co by nie przesadzić. Tym acardem naprawdę mnie zastanowiłyście. Może po poronieniu też powinnam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No niby też mam same naturalne... ale ciągle coś... a nie chcę przesadzić. Powoli przekonuję się na badania. Zapisałam się do Lux... może tam łatwiej będzie mi pozałatwiać skierowania chociaż. I troszkę taniej jak u innych lekarzy bo w państwowym mają żal że żyjesz (a co dopiero o rozmnażaniu...)
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja tak miałam dokładnie przy swoim. I nie podobało mi się. Miałam wyrzuty głównie z powodu swojego męża, nie chcę mu tylko truć o tym co kiedy jak i robić to bez frajdy. Tak bywa. Przez to, że ostatnio żyję w stresie i ciągłych myślach o staraniu to uleciała fantazja. Więc teraz tak się staram "nastawić" co by było ciekawiej chociaż... Gra warta świeczki w każdym razie.
-
nick nieaktualny
-
Czytałyście porady o sroki?
http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrowie-kobiety/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/
podoba mi się punt 6 i 7 (tylko w jakim sensie głodni??) 10 to szok, a 25 bardzo proszę!!Nona lubi tę wiadomość