Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona wrote:Oj Eva, tez tak czasem mam. jak dostane @ to mojemu wygarne ze glownie ja sie staram, on czasme nie mial ochoty w plodne i pewnie bedzie wiazanka ze ja sie faszeruje lekami on gorące kapiele i teleofn w kieszeni spodni...
ja koncepcja, on antykoncepcja...
ja czekam na @...mini krew sie jzu pojawia wiec nie mam zludzen. Dzis nie testowalam, ech...
Uważaj Nona żeby ta awantura nie przyniosła jeszcze gorszych rezultatów ;( Urazisz faceta i w ogóle będzie odmawiał współpracyNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w grudniu będzie rok jak straciłam moje maleństwo a dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreski mimo że robiłam go po obiedzie a nie rano a okres dopiero wypada po niedzieli jestem happy oby to szczęście już zawsze ze mną było i trzymam kciuki za was!!!!!
Evaa, Nona, renieczka, kasiarzyna, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Nona dokladnie nie kluc sie ... bo to bez sensu... moj sie stara i co? i huk... z tego naszego starania wychodzi... moj mysli ze jak za 1 szym razem zzrobilismy synka to... teraz tak samo ale guzik prawda minelo prawie 7 lat... jak ja chcialam szybciej dziecko to on nie chcial... bo nasz maly dal nam popalic..przyznam przestraszyl sie obowiazkow... nie chcial wiecej dzieci... teraz chce... i wez tu zrozum facetow....a ja mam to wszystko juz gdzies... i ryczec mi sie chce ---
Patrzę, że nawet największe twardzielki czasem dopada dołek ;/ Evaa wyluzuj, chłopa też uspokój. Na pewno się uda, to tylko kwestia czasuEvaa lubi tę wiadomość
-
No co tam dziewczynki? Piąteczek piątunio
Ale pogoda rozpieszcza...leje jak z cebra
Jakie plany na weekend?
U mnie mala imprezka imieninowa męża, przyjedzie brat z żona i miesięcznym bratankiem, pewnie będzie ciekawie
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy