Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:renieczka-gdzie jestes, nowy cykl nowe sznase, nei opuszczaj nas
Polecam Ci lapac slonce i wit D3. a juz niedlugo-nogi szerzej i do dziela, starania z przyjemnosci,a nei z termometrem, z facetem, nei z ginekologiem bedzie DOBRZE
Hej hej Laseczki
Jestem, jestem, dopiero z pracy wróciłam. Obiadek, chwilę poczytam co tam na ovu i lecę ogarniać trochę. Mąż będzie później to sobie spędzimy miły wieczorek.
Nona ja nie odpuszczam, będę walczyć Mam czasem spadek formy, ale tylko chwilowy
Buziaki dziewczyny ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jakos łapie doła patrząc na mój wykres taki mało owulacyjny a tam gdzie był ładny spadek i wzrost to raczej nie ma szans na owu biorąc pod uwage skok LH przedwczoraj wczoraj testowa była jeszcze łądna ale już jaśniejsza niż kontrolna
-
Dziewczyny, które bray luteinę lub orientują sie w temacie - lekarka przepisała mi ten lek. Kazała robic testy owulacyjne i gdy zaobserwuję negatywny test (po wcześniejszym pozytywnym) zacząć stosować ja. Problem mam taki, ze test pozytywny wychodził mi przez 5 dni - luteiny nie brałam, ponieważ obawiałam sie , że owulacja przesunęła się lub coś w tym stylu. Dopiero wczoraj kreska testowa wyszła ciut jaśniejsza. Do miesiączki pozostało mi osiem dni (cykle 32 dniowe) .Czy Waszym zdaniem jest sens brać ją kilka dni, czy nie zaburzę sobie cyklu? czy może lepiej w tym miesiącu odpuścić sobie? Wizytę u lekarza mam dopiero w czwartek, więc jeszcze dokładnie wypytam lekarkę.
-
kasiarzyna wrote:A badałaś progesteron 7 dni po owulce? Progesteron wpływa na skok tempki
-
nick nieaktualny
-
No ciekawy ten Twoj wykres.Śluz był,szyjka otwarta,skok, a teraz dopiero test lh wyszedł dodatni..hmmm...na moje oko skoro test zaczal ciemniec w sobote to owulke moglas miec i w niedziele, skoro sluz plodny Ci sie juz skonczyl i szyjka wysoko zamknieta.A z tempka to roznie, bo tzreba mierzyc o stalej porze i przespac cala noc,byc zdrowym,niezestresowanym itd
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyfrotka wrote:Dziewczyny, które bray luteinę lub orientują sie w temacie - lekarka przepisała mi ten lek. Kazała robic testy owulacyjne i gdy zaobserwuję negatywny test (po wcześniejszym pozytywnym) zacząć stosować ja. Problem mam taki, ze test pozytywny wychodził mi przez 5 dni - luteiny nie brałam, ponieważ obawiałam sie , że owulacja przesunęła się lub coś w tym stylu. Dopiero wczoraj kreska testowa wyszła ciut jaśniejsza. Do miesiączki pozostało mi osiem dni (cykle 32 dniowe) .Czy Waszym zdaniem jest sens brać ją kilka dni, czy nie zaburzę sobie cyklu? czy może lepiej w tym miesiącu odpuścić sobie? Wizytę u lekarza mam dopiero w czwartek, więc jeszcze dokładnie wypytam lekarkę.
Hej
Ja dostałam luteinę na II fazę cyklu. Jak regulowałam je. Miałam ją przyjmować od 16 do 25 dc. I mi lekarka kazała brać pełne 10 dni, nawet gdyby pojawiła się miesiączka. Luteina mam za zadanie wydłużyć fazę lutealną a tym samym umożliwia zagnieżdźenie sie zarodka. Biorę więc te 10 dni i po 1-2 od odstawienia przychodzi @, tak więc faza lutealna trwa u mnie 13-14 dni. A osiem dni f lutealnej to za mało na zagnieżdżenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:00
-
nick nieaktualny