Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiszę jeszcze raz z kompa, na tel mi coś słabo idzie
Niedzielka minęła miło i rodzinnie. Zaczęłam też dziś nowy cykl, tym razem będzie na luzieeee Zostawiam tylko leki a reszta papa Na forum oczywiście będę zaglądać bo bardzo was dziewczyny polubiłam, kibicuję wam i chcę wiedzieć co u was
Eva ty to naprawdę szalonka jesteś Ja tez takie chodzące ADHD Co za rajd? Samochodowy? Ja w zeszłym roku miałam okazję jeździć takim terenowym autem po polach, łeb skakał jak u kaczaka ale emocje były takie że hohoho A i strzelać lubię, i nie chwaląc sie mam oko
Dziewczyny, miłej niedzieli i udanego tygodnia :*Drzwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Ależ dzis mglisto, weekend byl przepiękny, godnie zakończyliśmy sezon grillowy
Ja wrzuciłam na luzaka, nie mierzę,nie testuję, jesli nic dalej nie bedzie to ide na droznosc na wiosne
Ja mam dzis 19dc, piersi mi sie zaczynaja robic powoli ciezkie, jedna mnie pod spodem juz zaczyna bolec, wiec pewnie znowu nic z tego
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Tak, byl grillowany dorsz i bagietka czosnkowa ugrillowana mniami
I oczywiście tzatziki
A do tego raczyłam się karotką I wygrzewałam się na leżaczku
Mnie tez suszy, i ciagnie do slodkiego strasznie, a cere mam o dziwo nadal cudną
A wkręcać sobie nie wkręcam bo czytałam niejeden artykuł,że nie ma możliwości na tym etapie odczuwac jakiekolwiek objawy
Cieżkie piersi mogą zarówno wskazywac na PMS jak i na ciaze, bo to wina progesteronu i prolaktyny, ktore tak czy siak rosna w II fazie
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Nono mnie tak naparzją piersi zaraz po owulacji ale teraz to jakiś kosmos boki aż pod pachami tak mnie bolą jak nigdy tam wszystko mam nabrzmiałe że ledwo termometr wsadziłam jak sie tu nie nakrecac :p jutro mam wizyte u gina nietety on nie ma USG w gabinecie ale przynajmniej pogadam z nim i zobaczymy
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ja mam tak ciasno ze ledwo wpycham termometr. Ale obajwy jakby ustaly, brzuch nie boli. Albo inne obajwy mam-piersi, susza w pysku jak na kacu hehe
Ja 21dc. Bedziemy razme na fioletowej-mowie Ci to Biedroneczko!
Kasiarzyna Ty tez!Nona lubi tę wiadomość