Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania8306 wrote:Ojejku dziękuję, a jak twój niuniuś? Duży chłopak?
Udało mi sie wywalczyć karmienie piersią, dziś w nocy przespal juz 6.5h ciurkiem. Jestem przeszczęśliwa każdego dnia.
Tez muszę zbadac amh, slabo mi na samą myśl.
Wombi za Ciebie ttakże nieustannie trzymam kciuki.renieczka, ania8306 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla Marysi najlepsze zyczenia
No nie wiem czy tak szybko,mi sie ten rok strasznie dluzyl...szybko Ci zlecialoooo Bo juz Mala mialas na swiecie...teraz u mnie podobnie w niedziele miesiac mija...Ale kto sie starà to tak szybko nie leci wiem Po sobie kazdy miesiac tydzien wlekl sie jak flaki z olejem.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla Marysi, niech się zdrowo chowa
Mnie czas jakoś leci, leże w domku na L4.
W przyszła środę mam prenatalne i nie powiem, denerwuje się tym badaniem.
Myslalam,ze jak w końcu zajde w ciąże to ogarnie mnie spokój,a wcale tak nie jest.Ciągle się zastanawiam jak tam maluch,czy bije serduszko,czy krzyże maja bolec,jak tam moja macica sobie radzi po tej operacji itp itp...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Wieści z samego rana - dwie grube czerwone kreski na teście! W zeszłym miesiącu miałam psikusa, bo @ spóźniła mi się 7dni, a dzisiaj znowu spóźnienie- tym razem 3 dni. Z racji tego, że wyjeżdżam za kilka godzin na urlop to tuż po przebudzeniu stwierdziłam spontanicznie, że chuchając na zimne sprawdzę (zwłaszcza, że z poprzedniego miesiąca pozostał mi 1 test), aby wiedzieć czy się oszczędzać na urlopie w górach
Jakie moje zaskoczenie było, gdy zobaczyłam dwie praktycznie jednakowo grube i intensywne kreski (nastawiłam się na ew. szukanie cienia cienia ).
Jakieś wskazówki co teraz dalej począć z tą informacją? Wyjeżdżam zaraz na urlop, więc pewnie najszybciej będę mogła zapisać się do lekarza ok 25.07 - co wg moich wyliczeń będzie praktycznie równym miesiącem od prawdopodobnego poczęcia Więc chyba nie będzie za wcześnie na wizytę u gina?
Kwas foliowy biorę i z uwagi na posiadane hashimoto zastanawiam się nad zwiększeniem euthyrox (mam małą dawkę 1,5 tabletki czyli 37,5)- teraz kontakt z endokrynologiem nie do ogarnięcia na szybko.
W sumie powiem Wam, że mam wyrzuty sumienia za ostatni miesiąc- ZERO zdrowego trybu życia (przepracowanie, zero obiadów lub zupki chińskie i jeszcze wczoraj chipsy na noc... ).
kasiarzyna, ania8306, Evaa, Domili lubią tę wiadomość
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla rocznej Marysi i miesięcznej Olivki Niech dziewczyny zdrowo się chowają i nieustannie przynoszą radość swoim rodzicom
Agatek ale fajna urlopowa niespodzianka Gratuluję Na urlopie wypoczywaj i umów się do lekarza po powrocie. Oczywiście możesz zbadać betę i jej przyrost, ale chyba to niekonieczne
Kasiarzyna trzymam kciuki za badania. Na pewno będzie wszystko dobrze. Myślę że jeżeli kiedykolwiek będzie mi dane być w ciąży to też tak będę rozmyślać. Zbyt wiele starań, lęku, nadziei...
A u mnie ok, choć w cytologi wyszedł mi stan zapalny i od dzisiaj mam globulki bleeee. W piątek wizyta w Katowicach. Oby wszystko poszło zgodnie z planem...
Buziaki :-*Agatek_gagatek, ojejku lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dziewczyny ja właśnie wróciłam z badań prenatalnych,denerwowałam się jak głupia, oczywiście niepotrzebnie...wszystko z maluchem w porządku,ma 6,37cm USG trwało 20 minut,bo maluch wiercił się niemiłosiernie
Doktor mierzyła przezierność 1,2mm,kość nosowa obecna,przepływy żylne i inne cuda,które już nie jestem z pamięci wyliczyć są ok,robiłam też badania z krwi pappa i wg programu co Pani dr wyliczała ryzyko wad chromosomalnych jak na mój wiek (34lata)jest bardzo niskie co mnie uspokoiło.No i ciekawostka na sam koniec...Pani doktor zapytała czy chcemy znać płeć....kilkukrotnie wypatrzyła "wypustek" i trzy żyły idące w kierunku niego...ekhhmm...
Poza tym ja czuję się w miarę ok,ale od wczoraj zaczęły mi się kołatania serca,trochę mnie to martwi i idę do endokrynologa za 2 tyg,bo to może być wina tarczycy.
A...i wg USG ciąża jest starsza, 12t5dDomili, Evaa, ania8306, renieczka lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Kasiarzyna super wiadomości! Możesz odetchnąć i tylko cieszyć się z ciąży Chłopak To teraz ustalanie imienia, chyba że już macie wybrane?
Coś dziewczyny się nie odzywają, pewnie zaraz będą informacje o ciążachkasiarzyna lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jakos wyszlo ze prawie weselicho wyjdzie. Ale Moj ma kawal rodziny no i ja gorsza nie chcialam byc wiec bedzie Nas sporo wczoraj juz lokal zarezerwowany pod jeszcze tylko do ustalenia menù i dekoracje.
kasiarzyna, renieczka lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
A robicie u siebie, we Włoszech? Rozumiem że my też możemy pakować walizki?
Renieczka jaka słodka Marysiarenieczka lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.