Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a w mojej rodzinie ciężki czas. W nocy zmarła moja ostatnia babcia. A kilka godzin temu odszedł wujek. Ciężko mi i smutno. Niby wszyscy byliśmy przygotowani na to bo babcia miała 89lat i już była bardzo słaba, a wujka toczyła choroba nowotworowa z przerzutami. Ale jak co do czego to smutno i źle. I jeszcze tak jedno po drugim
-
Renia przykro mi
Kilka dni temu zmarł tata mojej przyjaciolki, ze wzgledu na mój stan nie byłam na pogrzebie i kiepsko się z tym czuje, facet 2m potężny a zjadł go nowotwór, walczył z czerniakiem ehhh 57 lat.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyKasiarzyna a ty jesteś na L4? Nie byłaś na pogrzebie że względu na stan zdrowia czy ciążę?
Przepraszam że pytam, ale spotkałam się z tym że np ciężarna nie chodziła no pogrzeb, tylko nie wiem czemu?
Ja osobiście w ciąży byłam na dwóch pogrzebach. Od wielu lat jak żegnam zmarłych to nie odwiedzam kaplicy, nie chce widzieć bliskich mi ludzi w trumnie, ale do Kościoła i na cmentarz chodzę. -
nick nieaktualny
-
Cały czas jestem na L4,co prawda odpukac plamienia mi się skończyły ale watpie żebym wróciła do pracy przed porodem.Nie poszlam bo lekarz kazał odpoczywać i kontrole mam 1go sierpnia,a ja sama nie chciałam się wzruszac niepotrzebnie a upał był ponad 30 stopni i jedna z koleżanek mi powiedziała,ze dobrze ze mnie nie było bo taka była duchota ze sama ledwo dala rade.
Zresztą ta psiapsiola nie liczyła ze przyjdę,prosiła mnie żebym była z nią myślami.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Ania kiedy zaczynacie?
Jutro wizyta i ruszam ze stymulacją
Zmartwił mnie temat leków do stymulacji - będę musiała mieć duże dawki Gonalu, a nie może być refundowany i to wyjdzie masakryczna kwota - już sprawdziłam w necie....
Zaczynam się tym wszystkim denerwować... Czy coś urośnie...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane.
Amh mam 0,98 ale to przez sponsora nie mogą być leki refundowane i konieczny krótki protokół.
Jutro dowiem się wszystkiego, ale w piątek lekarka powiedziała że skoro nie sprawdził się menopur to teraz gonal. I to dawka 300. Może gdyby poprzednie podejście było inne, więcej komórek to byłabym bardziej wyluzowana, a tak to się obawiam...
Renieczka bardzo się cieszę że też już zaraz startujesz i malutka będzie miała rodzeństwo7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaka słodziutka I mała strojnisia hihi Wycałuj Ją ode mnie
A ja dzisiaj ruszyłam z Gonalem. Dawka 300. Bardzo proszę o kciuki.renieczka, Evaa, kasiarzyna lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny