Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyE tam Malediwy na mazury zapraszam
Ania 5 pęcherzyków jest już teraz ładnej wielkości, może jeszcze te maluszki podgonią. Dobrze by było to zawsze większa szansa na dojrzałe komórki.
Będzie dobrze. Zobaczysz.
Czekamy na jutrzejsze info.
Laski a ja mam KACA!
Wczoraj miałam wychodne, poszłam z kolezanka na piwo, niby nie wypiłem dużo, ale jestem dziś po prostu zwłoki. Już chyba jestem na to za starakasiarzyna lubi tę wiadomość
-
Mazury jak najbardziej mogą być
Dam jutro znać, chociaż jestem trochę przestraszona...
Haha, to dobrze że poszalałaś Ale coś w tym musi być - ja kiedyś mogłam dużo więcej wypić, a teraz nawet zdarzyło mi się rano zwymiotować. Porażka
Ale ja lubię co jakiś czas wyjść z dziewczynami i się pobawić7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Spoko Ania,
Malediwy, Kuba, Dominikana... ja tam nie jestem wybrednarenieczka, ania8306 lubią tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualnyJeju, przechorowałam cała niedzielę. Kac morderca. Mąż cały dzień z malutką bo matka leżała bez życia
Dobrego mam męża
Dzis odpokutowuje od rana. Już mieszkanie wysprzatane, dwa prania zrobione, podłogi wymyte. Jeszcze coś pysznego zrobię na obiad i będzie super
Buziaki Wam :-*Sylwusia100 lubi tę wiadomość
-
Renia Kac morderca nie ma serca
Ania ja tam za spotkaniami jestem w polsce dzis bylam na kontroli Po porodzie,wszystko ok babka zapisala mi tabletki anty nie znajac ze Moj ma problem z plodnoscia.(miala prawo),,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Renia to poszalalas...
Ja dziś robilam badanie moczu jak co miesiąc i się trochę przerazilam,wyszły mi dość liczne bakterie i leukocyty 10-20,dziwne bo nic minie dolega a miesiąc temu miałam idealne wyniki... nie wiem czy przez ta luteine czy co...dobrze,ze jutro mam wizyte u gina.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Renieczka mogłaś wpaść też do mojego domu odpokutować swoją winę
Evaa a kto wie, może akurat pojawiłby się trzeci dzieciaczek
Kasiarzyna podobno w ciąży często zdarzają się takie drobne infekcje, ale jak najbardziej skonsultuj z lekarzem.
A ja jestem po wizycie i jestem bardzo niezadowolona. Nic się nie dowiedziałam. Ani jaka wielkość, ani ile pęcherzyków. Lekarz nic nie chciał powiedzieć, stwierdził że w środę wszystkiego się dowiem. Widziałam tylko że w prawym jajniku pusto, także znowu nie odpowiedział Mam bardzo niski estradiol, myślę że znowu będą 2-3 komórki Trudno, działam dalej...
W środę zapisałam się do innego lekarza, ten w ogóle nie wzbudził mojego zaufania...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Liczy jakość a nie ilość
renieczka, kasiarzyna lubią tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Ania trzymam kciuki zeby udało się jak najwięcej pobrać i zaplodnic,życzę Ci z całego serca
Renia masz racje...ja się nie umylam...jutro ide na posiew,wyszła mi lekka infekcja grzybicza,dostalam nystatyne ehh zawsze cos...odstawiam powoli dupka i luteine,bo zbyt duży progesteron na tym etapie w ciąży może powodować infekcje,luteina zmienia odczyn.Jakoś damy rade
Martwi mnie tylko,ze łożysko jest nisko,ale szyjka długa,chociaż tyle...tak wiec z sexu dalej niciWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 17:44
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyMożesz już spokojnie odstawiać progesteron. Masz już w pełni wykształcone łożysko i ono już przejęło funkcje hormonalne.
Czasem jednak lekarze przepisują luteinę gdy napina się brzuch itp.
Łożysko powinno przesuwać się do góry wraz z rosnąca macicą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 22:35
kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny Dzisiaj 10 dc, mam nadzieję że to już ostatnie moje zastrzyki i tak za dwa dni punkcja...
Dobrze że są z nami mamy lub w ciąży - jak ja będę w końcu w ciąży to będzie się kogo radzićDomili, kasiarzyna, Evaa lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny