Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, mam naturalnie owulację, a na zwykłym clo miałam kilka razy 3-4 pęcherzyki...
Punkcja będzie w piątek. Musi być bo ten jeden pęcherzyk ma 20 mm. Reszta zatrzymała się na ok 14 mm.
O 20.20 wzięłam ovitrelle, oby ten jeden nie pękł do piątku 9.20.
Tak szczerze to jestem załamana. I wściekła na swój organizm.
Ale mój mąż twierdzi że jeszcze walczymy i muszę być spokojniejsza.7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyWiesz co Ania nie poddawaj się. Ovitrel też powoduje, że pęcherzyki dojrzewają więc może akurat ten drugi jeszcze podrośnie.
Kochana życzę Wam żeby ten jeden jedyny był dojrzały i miał super komórkę jajową która się pięknie zaplodnionych i wywali dwie tłuste krechy na teście ciążowym.
Z całego serca tego życzęEvaa, kasiarzyna, ania8306 lubią tę wiadomość
-
Ania, pewnie 5-raczkow z tego pęcherzyka nie będzie... ale bliźnięta mogą jak najbardziej
ania8306 lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Evaa u nas było 38 stopni i to była masakra... Ale trochę się ochłodziło - do 30 Malutka już by pewnie pospacerowała, niech spadnie u was ta temperatura
Renieczka jaka słodka dziewczynka A jaki ma fajny strój kąpielowy
Dziękuję wam za wsparcie. Nie puszczajcie kciuków.
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim! Ja też rocznik '83. Melduję się na pokładzie. Mamy z mężem już 10 letnią córkę. Wtedy udało się za pierwszym podejściem, bez większych wysiłków. Teraz niestety już 3 próby spełzły na niczym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 10:37
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale emocje tu punkcja, tu zastrzyki.
U nas tez upały,wychodze tylko kolo 20 na chwilke do sklepu a w ciągu dnia cos podrzemie i poczytam.
Renia córeczka jak z obrazka
Ewcia tez bym chciała tak wstawać raz w nocy, ciekawe co los mi zesle
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Cześć morowa, powodzenia.
To ty już renieczka ruszyłaś z zastrzykami? Ale fajnie, trzymam kciuki
U mnie pozostaje wierzyć w tę jedną komórkę. Pobrali trzy, ale dwie od razu padły, pewnie były za małe.
Jutro ok 11 mam dzwonić czy się zapłodniła.
Chyba nie muszę pisać w jakim jestem stresie...
Buziaki!7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
My wczoraj wyszlismy z Mloda ....przynajmniej wyszlismy w koncu gdzies i pooddychalismy...do domu wrocilismy o polnocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 10:38
renieczka, kasiarzyna, ania8306 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Ania trzymam kciuki ≤3 zeby tak jak pisze Renia,zaskoczyla Cie jedna komorka zdrowa ciaza :*
Renia jak sie czujesz ?bierzesz gonapeptyl te same leki co wczesniej.kciuki zacisniete :*renieczka, ania8306 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn