Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia ja jakaś trafna jestem. W 2015r miałam amh 0.78 i udało się wyhodować chyba 10 pęcherzyków w których było 7 dojrzałych komórek.
Teraz amh 1.29 i tak jakoś średnio reaguję na symulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 18:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia ja przed Marysią robiłam zapas ogórków kiszonych. Chyba z 30 sloikow- i mówię do męża że to na zimę jak będę w ciąży i tak było.
Teraz znowu ogóry
Ale ja to lubię, ogólnie lubię gotować i jeść niestety też
Ania kciuki za wizytę. Jak będziesz miała usg to powinno już być widać pęcherzyk ciążowy
My jutro znowu do kliniki. Ciekawe co tam usłyszymy? -
Ogórki kiszone to ja uwielbiam
Ale ja raczej z tych co wolą jeść niż gotować
A ty jesteś chudziutka kózka, widziałam na zdjęciu - możesz jeść do woli
Trzymam kciuki za twój podgląd7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Jesteś MEEEGA kobieto. Ja też jak robie słoiki to sałatki w takich wielkich miskach, wanienkach czy na pranie. Z ogórkiem i cukinią..... uwielbiam. Dziś za szwedzką się zabieram.
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
No a ja w środę kurcze zrobiłam test i pojawiła mi się druga kreska. Termin @ mam na poniedziałek. Miałam nie robić. Dwa miesiące temu też zrobiłam test, 3 dni przed @, pojawiła się bladziutka kreska ale dopiero po ok. 10 minutach, jednak okres przyszedł. Wynik bety z tamtego dnia to 2,2. ni wiem co to było. Dlatego miałam nie robić za wczasu ale tym razem czułam się inaczej. Od tego cyklu miałam już termometr owulacyjny więc wykres wreszcie wiarygodny. Poza tym zupełnie inna szyjka macicy. Wtedy "wydawało mi się" że jest wysoko i zamknięta. Bo po tym cyklu to czuję różnicę, i do tego wygięła się w stronę pleców jakby. Piersi - w pierwszej ciąży nie bolały, nie powiększyły się. Teraz są pełniejsze i bardziej bolące. no i ten ucisk w podbrzuszu. W pierwszej ciąży nic takiego nie czułam, nie przypominam sobie. A teraz czuje. Nie jest to mocne i niepokojące ale jest jednak.
I teraz się martwię czy nie za wcześnie zatestowałam. Ehhhhh..........
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
nick nieaktualnyMorowa ja trzymam kciuki żeby teraz było ok. Może wtedy była ciąża biochemiczna. Tak się zdarza często, kobiety nawet o tym nie wiedzą bo w terminie @ beta już spada i zaczyna się krwawienie.
Możesz oczywiście zbadać hcg i przyrost po 2 dniach. Ale myślę że będzie ok
My właśnie w drodze do kliniki