Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wy jesteście kochane
Betę robiłam w innym laboratorium, tu u siebie i w poniedziałek też tam powtórzę.
Wierzę że nadrobi
Z dobrych wieści nie mam dzisiaj już plamień
Wyniku progesteronu nie ma jeszcze, miał być dzisiaj i dupa
Wiem że wam marudzę, ale my na ten CUD czekaliśmy 7 lat i tak się boję że coś pójdzie nie tak... Zresztą do tej pory ciężko mi uwierzyćEvaa, Sagasigrun, Basik83 lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Aniu, beta nie przyrasta systematycznie co dzień, dlatego co drugi się ją mierzy. Cierpliwości
ania8306 lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to tym bardziej nie jest wiarygodne jak robiłaś ja w innym labie. W poniedziałek zrób tam gdzie robiłaś w sobotę i postaraj się zrobić w podobnym czasie.
Super że nie plamisz!
Ania, uwierz kochana że wiem i rozumiem twój strach. Ale ż drugiej strony sobie nie pomagasz. Takie nerwy to nic dobrego.
Weź sobie urzadz dziś dzień przyjemności. Super śniadanie ż mężem, potem jakiś obiad na mieście. Może kino, a może zrób sobie maseczkę, pomaluj paznokcie. Musisz trochę odmóżdzyc bo zwariujesz do jutra.
Trzymaj się mała :-*ania8306 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Ewa, czuje się w miarę ok. Czasem mam uderzenia gorąca, coś mnie tam jamnik zakłuje czy pociągnie. Nie mam czasu żeby się wsluchiwac i przeżywać to tak mocno jak za pierwszym razem.
We wtorek pierwszy podgląd kurnika:-)Evaa lubi tę wiadomość
-
Dobra, wyluzowuję
Musi być dobrze
Mąż ma zobaczyć czy grają coś fajnego w kinie Wczorajszy dzień przeleżałam, bolały mnie coś zatoki, dzisiaj już lepiej
To Renia trzymam kciuki za wtorkowy podgląd. Teraz Marysia odciąga twoje myśli, ale to dobrze, nie będziesz tak się stresowałarenieczka, Basik83 lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Ania, brak informacji uratowałby Cię gdybyś wczoraj zaimprezowala i dziś miała kaca. Ale tak nie jest więc lepiej szybko się tu zgłaszają
Trzymam kciuki Kochana !!ania8306 lubi tę wiadomość
05.2016 - hsg, drożne
Właśnie zobaczyłam wynik
Beta 491
Progesteron wczoraj się pojawił - tylko 19 ng/ml mam jechać po zastrzyki Prolutex.
Jestem przeszczęśliwakasiarzyna, Domili, Agatek_gagatek, Evaa, renieczka, Sagasigrun lubią tę wiadomość
Juuipiiii! !!
05.2016 - hsg, drożne
Ania to super, mega siłacz z niego, gratuluje
Progesteron faktycznie mógłby być wyższy,ale Cie na pewno naszpikuja lekami i będzie ok ja w terminie okresu miałam 29,potem nie mierzylam bo jechalam na duphastonie i luteinie,teraz juz systematycznie odstawiam po dawce.ania8306 lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnySuuuuper! Teraz już się nie denerwuj i ciesz rosnącym maluszkiem
Progesteron nie najgorszy, ale prolutex pięknie to podbije. Nie jest tani niestety. No i jak bierzesz luteine dopochwową to ona dziala tam gdzie trzeba a we krwi jej nie widac.
Ania super, naprawdę się cieszę i gratuluję
-
Dziękuję
Trzymajcie dalej kciuki, wiem że jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale jestem pełna nadziei
Lekarz powiedział że najnowsze badania pokazują, że przy ivf progesteron nie ma żadnego znaczenia i wkrótce w ogóle się od niego będzie odstęppwać hmmm. Stwierdził że te 19 jest ok, zwłaszcza że biorę Lutinus i luteinę i nie mam żadnych plamień.
A dzisiaj mój tata miał wypadek w pracy Na szczęście zauważył i zdążył się schylić, inaczej dostałby też w głowę... Szpital, żebro pęknięte, obite płuca.. Dobrze że tak to się skończyło... To sobie poleży w domu...
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.