Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySagasigrun witamy i życzymy powodzenia. Super że torbiele zniknęły. Może hormonalne wszystko się poukladalo i teraz się uda
Ania dzieciaku :-*
To co teraz napiszę nie jest w żaden sposób robieniem Ci nadzieję czy coś takiego. Ale ta temperatura np nie jest w ogóle wiarygodna. Po pierwsze STRES! wiem jak to jest po transferze. Nie śpi się zbyt dobrze, gonitwa myśli raz dobrych raz złych. Wątpię żebyś zmierzyła temp po 5 godzinach nieprzerwalnego snu. Po drugie nie mierzysz temperatury od początku cyklu , po trzecie bierzesz różne leki w tym ptogesteron który powoduje że obserwacje temperatur maga być niewiarygodnie.
A ciagnienie brzucha to obiad i na @ i na ciążę.
Także kochana uszy do góry, cycki do ptzodu i oby do bety. Ona nie sklamie.
Jestem z Tobą, wszystkie tu Ci kibicujemyania8306 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Sagasigrun Fajnie że do nas trafiłaś, tutaj dziewczyny są naprawdę kochane. Trochę przeszłaś, ale ważne że nabrałaś sił i ponownie walczysz Życzę powodzenia
Renia to dzieciaku mnie rozbroiło hihi. Dziękuję za wsparcie i wiarę. Dzisiaj oprócz bóli doszło mi takie brudzenie, więc sądzę że się nie udało Ale postanowiłam że będę płakać dopiero w piątek. A jutro z rana zrobię test. Dzisiaj kupiłam.
A ty ruszyłaś ze stymulacją? Jaką masz dawkę? Kiedy podglądy?
renieczka lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyTak, zaczęłam dziś symulację. Mam Ovaleap i Mensinorm po 150j. Jeju, co ja się napociłam ż tym Ovaleapem i obsługą tego pena Zaczęłam o 14, skończyłam o 14.30 Ale ogarnęłam co i jak i jutro powinno już pójść sprawnie.
Pierwszy podgląd mam w najbliższy wtorek.
Ania niezmiennie kciuki. Niech Cię tam Kruszyna miło zaskoczy.kasiarzyna, Sagasigrun lubią tę wiadomość
-
Ania ja w terminie okresu miałam parę plamek krwi na wkładce...jak po mnie widać to nic złego
Trzymam kciuki za jutrzejszy test tylko nie sikaj cala noc,bo ja sobie na to pozwolilam i nic na teście nie wyszło
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Aneczko, przykro mi strasznie
. Ale w końcu jedziemy dalej, tak ? Nie ma co się poddawać. No i pamiętaj po takim cyklu warto starać się intensywnie naturalnie02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moja beta jest pozytywna...
Nie wierzę...Szok...
Oby był przyrost w poniedziałek...
Dziękuję wam za wszystko!!!!!Evaa, ojejku, kasiarzyna, renieczka, Sagasigrun lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny