Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona, nic Ci tam nie spada, nie wymyślaj. Masz piękny wykres, zero plamień. Grunt przygotowany na kropka i tylko czekać
Evaa nie dziwię sie Twojemu facetowi, że tak zareagował, oni się tego panicznie boją, że może się okazać, że coś jest nie tak. To tak jakby stracił męskość. Wspierajcie się wzajemnie.
Kasiarzyna takie podejście jest najlepsze, zrobiliście co trzeba, wszystko jest ok to tylko czekać cierpliwie.
U mnie niestety z tą cierpliwością najgorzej. A z wyluzowaniem jeszcze słabiej. Ciągle mam myśli, że mi sie chyba nigdy nie uda. Boję się tego bardzo, że nigdy nie zajdę w ciążę takiej pustki z tego powodu się boję....
No ale co ma być to będzie, na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. Smutne ale tak jest.Nona, Evaa lubią tę wiadomość
-
renieczka mam dni że mam nadzieję i jestem optymistką bo przeciez badania wskazują że jest ok, a nadchodzą takie,że mam mysli że mi sie nigdy nie uda,bo to tak długo juz trwa...Wiedz, ze nie jestes sama
Ale nie mozemy sie poddawac
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dziewczyny każdej z nas się kiedyś w końcu uda!To tylko kwestia czasu i pokory2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyAle do dupy wszystko, wpadłam na Listopadówki, a tam ta informacja Toksey ;/ rzesz w mordę!
Kurcze dziewczyny, mam doła, zaczęłam nowy cykl. Na szczęście zadzwonili znajomi, że przyjeżdżają do nas na weekend więc nie będzie okazji do klepania smutków! Będzie wesoło, a i wypiję co nieco bez wyrzutów sumienia. Muszę odreagować.
Także trzymajcie się ciepło, miłego weekendu! Buziaki :* -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja juz koncze na dzis pracę,miłego weekendu Wam zyczę, ja na te parę dni sie "log out"
Dobrze Wam radzę, odpocznijcie, a nie gmerajcie w innych wątkach bo to do niczego dobrego nie prowadzi Trzymajcie się zdrowo, uśmiechu życzę i trzymam kciuki
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Ok,to Wy odpoczywacie a ja stoje na straży i szperam,gmeram,wyniuchuje Przyjemnego weekendu!Pozdrówka z UK!2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
jaki to spokój na na na na2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyHelooooo Wróciłam
Goście przyjechali i pojechali. Ależ było cudownie, tak się odprężyłam i wyluzowałam, że wszystko takie proste się zdaje Nie no na prawdę super, tego mi było trzeba, chwilę relaksu i spotkań z przyjaciółmi
A co tam u Was moje Kochane? Jak wam czas mijał? Wszystkie uciekły tylko Agnes czuwała
Spokój był, zaraz wszystkie się zejdą i znowu będzie gwar jak na bazarze
Miłej niedzieli, buźka :*agnes175 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny poczytajcie sobie ten artykuł, któraś z dziewczyn go udostępniła na forum.
http://iner.pl/metoda-rotzera/
dużo ciekawych rzeczy można się dowiedziec
np."Jak często występują bezowulacyjne cykle dwufazowe? U kobiet 25-letnich takie cykle występują sporadycznie. Po 30. roku życia w co trzecim cyklu dwufazowym nie ma owulacji, a po 35. roku życia już tylko co trzeci cykl jest związany z uwolnieniem zdolnej do zapłodnienia komórki jajowej. W związku z tym nie warto zbyt długo odkładać na później powiększenia rodziny."
wiec my jesteśmy już po 30-e, wiec nie ma co się załamywać, taka natura.
Dużo pisze o naturalnych suplementach, jak Maca
http://www.laboratoriumurody.pl/forum/maca,t1267.html
-
nick nieaktualny
-
nom, istny czad
przeczytaj ulotkę, jest napisane ze można brać spokojnie do okresu, ale test tez nie zaszkodzi zrobić.
A jak się czujesz po nim?
nie skaczą ci hormony?
mi okropnie skaczą, piersi rosną i bolą po bokach, fajnie że rosną, gorzej że ból mnie dobija w nocy przy zmianie pozycji śpiąc .Nona lubi tę wiadomość