Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Nona,wierzę Ci na słowo,bo już dostrzegam pierwsze oznaki uzależnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:32
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czasami warto najpierw wykluczyć czynnik męski a poźniej wziąść sie za siebie jesli nasienie jest dobrej jakości,bo to u nas kobiet jest wiecej mozliwości,ze coś jest nie teges-przynajmniej ja mam taki plan działania
Evaa lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyAgnes Twój plan działania jest w 100% słuszny. Wyeliminowanie problemu męskiego trwa 1 dzień i jest "bezinwazyjne" U kobiety już nie jest tak łatwo. Moja gin zaczęła właśnie od badań nasienia, bo nie ma sensu robić inwazyjnych badań, czy stymulować hormonalnie jak żołnierzyki nie najlepsze Obyś nie musiała brać się za siebie i zaszła szybciutko A na wątek tylko towarzysko zaglądała
Nona, Evaa i Kasiarzyna za was oczywiście też trzymam kciukasy, za resztę staraczek również. A za mnie proszę kciukać za następny cykl
Buziaki dziewczyny :*Evaa, agnes175 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się luzuję, co ma byc to będzie, my juz zrobilismy wszystko teraz czekac czy los sie usmiechnie w koncu...
Ja planuję zrobic fileta z indyka z brzoskwiniami mniam mniam
Weekend raczej odpoczynkowo,spacery a jak pogoda zawiedzie to filmowo
A...i pewnie szarlotkę zrobie, bo mój wczoraj cos napomknął że ma ochotę...Nona, Evaa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny