Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój cykl już ruszył,dziś 5dc,czekam na sprzyjające dni
Nona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja się witam rano Dzisiaj niestety u mnie buro ;( wczoraj było pięknie! Samopoczucie ok, w piątek spodziewam się @, ale o dziwo w tym cyklu niepowodzenie jakoś łagodniej przechodzę. Bez sensu te moje spiny, nerwy i ryczenie po kontach. I tak nic tym nie zmienię więc po co?
Zamierzam korzystać z życia ile się da I cieszyć się nim, bo w końcu mam w tym życiu prawie wszystko. Zdrowie i męża kochanego, fajną rodzinę, super przyjaciół. Jest z czego sie cieszyć. A dzidzia jak zechce to przyjdzie, a my ją z radością przyjmiemy
Kasiarzyna, no dawno Cię nie było, my już tu oczy za tobą wypatrzyłyśmy Ja twoją nieobecność sobie tłumaczyłam twoim czasem owulacyjnym, masz ręce pełne roboty Trzymam kciuki.
Nona wykres masz bossski! Oby miał piękne zakończenie. Kurcze i chyba nie będzie tych plamień. W końcu porządek z tym masz!
Evaa już pewnie przy kominku leży więc nie pisze
Miłego dnia dziewczyny
kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa ja tez jestem zazdrośnikiem. Mój mąż do najprzystojniejszych nie należy, ma zaledwie 177 cm wzrostu, delikatny brzuszek, wiecznie nieogolony, ale kurcze babom się podoba! Ile razy się wkurzam jak robimy zakupy, on płaci, kasjerka go zagaduje, trzepie rzęsami i nawet nie zwraca uwagi , że ja stoje obok! heheheh masakra jakaś
Evaa, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona tacy są najgorsi jak nie masz podejrzeń! Kurcze ja to na początku w szoku byłam, bo ten mój to powaga, nie powinien się podobać. Zarośnięty jak zwierze, do pracy jeździ w ciuchach moro i gumowcach ( mierzy GPSem działki rolne) no jak leśny dziadek Może w tych babolach na jego widok pierwotne instynkty się budzą, bo kanon piękna XXI wieku to nie jest heheeh Choć jak się odstawi to nie powiem No mi się podoba, ale innym już nie musi
Evaa, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny