Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona oczywiście, że w listopadzie będziemy sie starać i może się uda A zresztą co ma być to będzie.
Evaa zazdoszczę kominka To na prawdę wprowadza klimat i takie ciepło w domu. Ja mam mieszkanie w bloku więc kominek odpada, ale jakiś bio- ogień, może kieśyś pomyślę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona ja uważam że takie coś jak blokada istnieje... Ale weź się odblokuj, jak nie wychodzi, a chcesz!?! No sie nie da. Też uwielbiam te teksty typu "wrzuć na luz", przestań myśleć, to się uda" itp itd. To tak jakby głodnemu powiedzieć, żeby nie myślał o jedzeniu to przestanie być głodny! No tak się nie da. No fakt, ludzie rezygnują, zajmują się czymś innym i bach! ciąża z zaskoczenia! I fajnie, tylko te pary też swoje przechodzą, starania, zawody, zniecierpliwienie i zwątpienie, często ludzie się rozstają bo sie nawzajem obwiniają. Mój mąż na szczęście wspiera mnie i jest baaaardzo cierpliwy. Znosi moje humory, napady płaczu, pociesza. Kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. A jak nam się nie uda naturalnie to zaadoptujemy dziecko! Będzie wspaniałym ojcem, dzieciaki go uwielbiają. O i taki to wywód trzasnęłam niechcący
Evaa, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie dziewczęta z pamiętnego wyżu w 1983r.
Piszę do Was z Coventry,od niedawna starająca sie emigrantkaNona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪