Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa, masz rację, te mierzenie i obserwowanie tylko robi niepotrzebne zamieszanie i nerwy. Ja na początu bardzo entuzjastycznie podchodziłam do obserwacji cyklu, ale jak obserwowałam, że temp spada, to zaczynała się rozpacz. Wypatrywałam wszelkich możliwych objawów ciążowych, no szaleństwo istne! A przecież kobiety czasem dowiadują się o ciąży w 2-3 miesiącu. Bo nie mają z tyłu głowy zadnego obserwowania ciała ani szukania symptomów ciąży. Co ma być to będzie, a spinanie sie raczej nie ułatwia zajścia.
Ja dzwoniłam dziś do mojej Gin, skonsultowała mnie z tym swoim profesorem i on zalecił stymulację przez kolejne 2-3 cykle, ew później inseminacja. Uznał, że na IVF jeszcze za wcześnie, bo to dopiero 3 cykl, jak jestem "ustawiona" żeby zajść naturalnie. Tak więc do końca roku stymulujemy clo, później inseminacja taki plan
Nona ty zamiast na forum, to chłopu do łózka wskakuj i produkować potomstwo!Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha ale się tu gwarnie zrobiło
Ja dzis na obiadek robię szczawiową z jajkiem i naleśniki z serem
Jak mi się w końcu uda zajść, to na pewno tu zostanę, czuję że na fioletowej stronce bym była za bardzo przejęta, za dużo wiedzy też nie pomaga a wręcz stresuje.
Jak już kiedys wspominałam,obserwacja cyklu z testami i termometrem była ciekawa, ale widać mnie stresowała i wywaliłam w kąt, teraz będziemy się sexować jak tylko nam przyjdzie ochota i będzie śluzik rozciągliwy.Nie chcę tak machinalnie,niech dziecko przyjdzie na świat z miłości i w swoim czasie
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyHej, witam się piątkowo. U mnie szaro, buro, byle jak. Nastawiałam się na imprezę dziś ze znajomymi, taki ostry melanż nawet, a tu oni zabalowali wczoraj i dziś juz nie chcą, a umawialiśmy się 2 tyg temu Wkurzyłam się i tyle. No nic, nadrobię obowiązki domowe, pewnie jakieś zakupy się zrobi i spędzimy wieczorek z mężulkiem w domu.
-
nick nieaktualny