Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a nie mówiłam?!Gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:37
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
Pożyjemy,zobaczymy ten tydzień mam płodny więc muszę Żonka molestować ile wlezie,co by zalewał foremkę regularnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 14:16
Nona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mogę być następna wcale bym się nie obraziła,w końcu latka lecą a człowiek nie młodnieje niestety.Pochwalę się ale mam mega zajebisty płodny śluz,normalnie wygląda jak siemie lniane,które piję rano,udało mi sie go rozciągnąc na ok 7cm Jak często trzeba serduszkować?codziennie czy wystarczy co drugi dzień,żeby nasienie było bardziej stężone;)?
Nona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaczynam cykl więc nie wim czy mam się nastawiać czy nie. Już do tego inaczej podchodzę. Mam jeszcze 3 cykle ze stymulacją i zobaczymy, może i mnie się poszczęści. A jak nie to cóż, będę próbować dalej tylko innymi sposobami. Nie poddam się tak łatwo.
A i przestudiowałam wczoraj ten artykuł o metodzie Rotzera i hmmmm... NO do niektórych wskazówek zamierzam się w tym cyklu zastosować.
Evaa ja czasem się skuszę na jednego dymka, szczególnie jak spotykamy się ze znajomymi przy piwku np. Ale palenie codzienne skończyłam kilka miesięcy temu. I dobrze mi z tym
I pilnuj męża, widać, że nie tylko Ty masz na niego ochotę! Zołza jedna się przypałętała to trzeba jej dać do zrozumienia czyje to terytorium
Miłego dniaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie nigdy do hazardu nie ciągnęło, parę razy spróbowałam w jakiegoś totka zagrać, ale miałam 100% brak celności więc zrezygnowałam Mój mąż ma nawet teorię, żeby skreślać wszystkie liczby oprócz tych przeze mnie wytypowanych
Ja też chętnie przyjmę każdą ilość świeżych ciążowych wirusów
Cieszę się ogromnie, a z drugiej strony smucę, bo zaraz wszystkie stąd pouciekacie a ja zostanę sama na froncie... -
nick nieaktualny