Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem zajęta bzykaniem hehe2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
Hehehe No to był ubaw...Reakcja odwrotna, miała byc zazdrosc a stwierdził że to pedałek
Ja sie ciesze na dzisiejszy piąteczek, popoludniu porobimy porzadki a potem odpoczynek...W poniedzialek malzonek jedzie na delegacje na 2 dni wiec zostane sama z pieskiem...w oczekiwaniu na @ ;/
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Ale zrobie sobie dobrze, bo mam platy z ciasta francuskiego i nafaszeruje je: jablkiem,budyniem i dzemem porzeczkowym...1 raz robilam dzem i jestem z siebie bardzo zadowolona W ogole uwielbiam czarna porzeczke,zwlaszcza nalewke od tesciow nawet mam perfumy o zapachu porzeczki mmm cudo
Dziewczęta looknijcie koniecznie na tą stonkę:http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/
Blog młodej dietetyczki z świetnymi,prostymi przepisami,jadłospisami i poradami jak zdrowo się odżywiać i unikać tej całej chemii w produkach,które nie mają nic wspólnego ze zdrowym jedzeniem.Polecam z calego serducha!Pozdrówka z ukNona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Oj ja się naprawdę zdrowo odżywiam...ale i to mi nawet w zajsciu nie pomaga
Dzis mam na obiadek barszcz czerwony ukrainski, robiony,mocny mmm a na drugie rybę z folii z surówką...
Oczywiście czasem niestety zdarza mi się zgrzeszyć, w weekend planuję ciasteczka francuskie i pizze(robioną samemu oczywiscie)...a co...nalezy mi sie cos od zycia ;p
P.S. Tą ksiazeczke "Ciało i ducha ratowac zywieniem" co podałas stronkę to posiadam w kolekcjiagnes175 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMelduje się. A jakoś nie mam weny na pisanie, ale czytam was regularnie. Ja tak jak Agnes teraz juz na dniach będę zajęta bzykankiem. W poniedzialek mam monit, pogadam z ginka co tu dalej robić. Dziewczyny to mój 4 cykl z clo. Jeszcze tylko dwa mi zostały, a bez stymulacji nie mam owulacji i nie wiem jak to będzie.
Nona ty tam odpoczywać i dbać o siebie i kropka, a nie harować!
Ale robicie mi tu smaka tymi przepisami na słodkości, to ciasto francuskie z dodatkami musi byc pyszne!
Pozdrawiam z salonu fryzjerskiego, czas na zmiany!
milego popołudniaEvaa, kasiarzyna, Nona lubią tę wiadomość
-
A ja przypadkiem trafilam na profil jakiejs dziewczyny co sie jej udalo nagle w 14cs...zrobila mi nadziei
Renieczka,dobrze robisz, fryzjer pomaga, ja jutro się farbuję
I liczę na to że nam sie wszystkim w końcu uda i spotkamy sie na fioletowej.
Glowa do góry, uda sięEvaa lubi tę wiadomość
Cześć laski,u mnie owulka w końcu wykryta!jupi! Tylko nie wiem czemu program zaznaczyl ja przerywaną linią????W detektorze płodności owulke potwierdza statystyka i temperatura a przy sluzie pisze nie wiedzieć czemu "brak danych"?????Jak brak danych jak w dzien owulki mialam sluz R i taki zaznaczylam na wykresie???O co kaman?Podpowiedzcie coś plisssss....
Nona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyAgnes, nie zaznaczasz obserwacji szyjki macicy, poczekaj do jutra, jak wpiszesz tempkę to może być już ciągła linia, ja tak miałam, a nawet mi przesuwało termin ovu. Spokojnie poczekaj do jutra i się okaże
No to zrobiłaś co trzeba, a teraz czekamy na rezultaty, oby się powieodło za pierwszym razem Taki złoty strzał
Ja właśnie z roboty wróciłam, zjadłam obiad, zaraz wezmę prysznic i nie zamierzam ruszać palcem aż do poniedziałku
MIłego weekendu dziewuszkiagnes175 lubi tę wiadomość
-
renieczka wrote:Agnes, nie zaznaczasz obserwacji szyjki macicy, poczekaj do jutra, jak wpiszesz tempkę to może być już ciągła linia, ja tak miałam, a nawet mi przesuwało termin ovu. Spokojnie poczekaj do jutra i się okaże
No to zrobiłaś co trzeba, a teraz czekamy na rezultaty, oby się powieodło za pierwszym razem Taki złoty strzał
Ja właśnie z roboty wróciłam, zjadłam obiad, zaraz wezmę prysznic i nie zamierzam ruszać palcem aż do poniedziałku
MIłego weekendu dziewuszki
Tak nie zaznaczam szyjki macicy,bo jeszcze za bardzo nie kumam o co w tym chodzi i jak to robić poprawnie.Może z czasem zdobędę wprawę Póki co zostało mi czekanie,serduszkowaliśny dwa dni przed owulacją a i w dzień owulacji więc jest dobrze,w końcu wiem kiedy mniej więcej mam owulke więc nie strzelamy w ciemno
Trzymajcie sie dziewuszki,udanego weekendu! :*2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
Nona jak dlugo zamierzasz pracowac przed L4?2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪