Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jaaa super!!! Gratulacje Helen
Dziewczyny to jest nasz rok!!! Na pewno się uda!!! Mam dobre przeczucia... Rocznik 83 rządzi
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:lalallaalla, chyba się udało
Gratulejszyn!!!!!!!2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Nona wrote:Miłego wieczoru dziewczyny. Ja się czuję jak gdyby nigdy NIC. Dziś restauracja ze znajomymi. Robie kolacje. Jakis serial zaraz włączam. Milego
Nona jak dlugo zamierzasz pracowac przed L4?2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyNo i jestem. Podejrzałam dziś na usg co tam wysiedziałam. Otoz znowu mam 3 dojrzale jajeczka. Wszystkie ok 22 - 24 mm. Tak więc dzis wybiła godzina "0" i mamy zalecenie 3 dniowy maraton serduszkowy. Tak wiec, zaraz zjemy kolacje i... Bede of-line. Mam nadzieję ze to będzie ten cykl. A jeżeli nie, to uznałyśmy ze stymulujemy 6 cyklu a potem inseminacja, a jak mimo wszystko w ciążę nie zajdę to na wiosnę uruchamiamy procedurę IVF. To tyle. Pozdrawiam
kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
Renieczka świetny plan działania!Oby wszystko się udało!Powodzonka!2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Kasiarzyna Zaglądam na Twój wykres i na dniach się okaże co u Ciebie Obyś doczekała się zielonej kropki
Evaa a Ty gdzie się podziewasz? Przy tym kominku tak leżysz cały czas? Jakoś tak smutno i pusto na tym forum sie zrobiło.
Fajnie, że nam się dziewczyny na zielono posypały, oby to przełamało złą passę!
Tak więc teraz pora na Kasiarzynę, potem Evaa, Agnes i ja.
Dziewczyny wszystkim nam się uda Mi wczoraj lekarka powiedziała, że najważniejsze żeby wyeliminować presję czasu w staraniach. Bo najgorsze jest myślenie, że "muszę teraz". Tak więc ja nie muszę teraz, ale w ogóle to muszę Czyli czekam cierpliwie. Jak zajdę teraz to będę się cieszyć, a jak za kilka miesięcy to też będę się cieszyć
U mnie dzisiaj padał pierwszy śnieżek Zima za pasem Idą święta, magiczny czas, trzeba wierzyć a stanie się cud!
Buziaki kochane, miłego dnia :*Evaa, kasiarzyna, agnes175, Nona lubią tę wiadomość