Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kolezanki
Ja z rocznika 92. Jeszcze z poczatkiem naszego malzenstwa nie bylam za bardzo przekonana co do dziecka. Mowilam ze moze za 5 lat. Jakos po 3 miesiacach cos mi sie odmienilo i nagle stwierdzilam ze chce i mozemy zaczynac starania. Juz rok sie staramy i mam nadzieje ze w tym roku sie uda Trzymam za was wszystkie kciuki Oby nam sie poszczescilo -
nick nieaktualnyfajnie jula, a wiecej dzieci planujecie?
wlasnie temp wskazywalaby na owulke w 11 dc ale zupelnie nie pokrywa sie to z testami ovu i ze sluzem, wiec nie wiem co mam sadzic w tamtym cyklu ovu wyznaczylo mi owulke na 19 dc bo tak mialam skok .
no ale owu jest po szczycie sluzu najczesciej a jak mam go chyba dzis bo dzis mam resztki resztek plodnego sluzu i zobaczymy teraz jak bedzie linia podstawowa przebiegac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 14:41
-
nick nieaktualny
-
Sylwia planujemy miec kochaną czwóreczkę zobaczymy jak będzie
powiem Ci ze teraz jak zaciazylam to moj cykl byl popaprany bo sluz wykazywał ze owulka 11-13dc, a moja owulka byla 17dc i wtedy zmajstrowalismy bobo wiec śluzem się nie sugeruj kochajcie sie najlepiej co 2 dzien a jest bardzo duze prawdopodobieństwo że zaciążysz
Witam Witam zaruzaz i życzę powodzenia -
nick nieaktualny
-
Zaruzaz wrote:A nie macie czasem tak, ze mimo pragnienia bycia w ciazy to boicie sie czy podolacie nowej roli?
Ja niestety tak mam, boję się, że sobie nie poradzę i tak dalej, ogólnie rzecz biorąc boję się nowych wyzwań...'Be the change you want to see in the world' -
Mimo ze jestem tutaj prawie rok to dopiero teraz zaczelam sie udzielac. Wczesniej tylko czytalam. Czasem cos napisalam. Poza tym mi troche zajelo przelamywanie sie bo nigdy wczesniej nie pisalam na zadnym portalu... Wiec sie rozkrecam
Mnie moja temperatura strasznie denerwuje. Raz tak raz tak. Przestalam wierzyc swojemu termometrowi... -
Calinka wrote:Ja niestety tak mam, boję się, że sobie nie poradzę i tak dalej, ogólnie rzecz biorąc boję się nowych wyzwań...
To ja mam tak samo. Chce byc dobra mama i dlatego powiekszam swoja wiedze w tym zakresie. Jednak czytanie ksiazek dotyczacych macierzynstwa a praktyka to kompletnie co innego. Mowie sobie wiec ze wszystko przyjdzie z czasem. Bedzie nowosc, obowiazki, nauka ale jestem silna i wierze ze dam rade.
Byle nie dac myslom przytloczyc sie -
nick nieaktualny
-
hmm? nie chyba sie nie boję, tzn strach jest ale bardziej czy dam radę być mamą jaką jest moja mama Chcę stworzyć dziecku cudowną rodziną zeby było w niej pełno miłosci ksiązki to faktycznie zupełnie co innego niz praktyka, lecz po tylu latach co mialam styk z dziecmi nie boje sie nowych wyzwan
Dziewuszki ja lece odwiezc małego Buziole :*Zaruzaz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja o siebie się tak nie boję, boję się o dziadków - rozpieszczaczy dziecka
my sobie jakoś poradzimy, w kupie siła
miłej majówki życzę tym co znikają, dzisiaj pewnie do was będe zaglądać jeszcze, bo mąż odbiera nową gitarę, więc o mnie wieczorem zapomni :p -
witam was "szczyle" < mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak pani staruszka po co wg weszla na ten watek?? chyba nikt jej tu nie chce prawda?? jejku ale jestem bezczelna gowniara <nono> witam nowa kolezanke :*
dostalam dzis jedna dobra wiadomosc ze w piatek mam wolne
zycze wam oczywiscie udanej majoweczkisylwiaśta159, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny