Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia, dobrze, że masz opiekę na bieżąco...
co do snów to mi się przypomniało
to chyba pora na koszmary...wczoraj goniły mnie zombie, a dzisiaj śniło mi się, ze biegłam w nocy na cmentarz, żeby umyć ręce(dlaczego na cmentarz?? ) i wbiegłam w coś wiszącego na drzewie. bałam się, że to jakiś wisielec, ale to była kurtka skórzana. nagle pojawił się obok mnie czarny gość bez twarzy i mówił, ze ta kurtka jest jego - zapomniał wziąć. tu się obudziłam
potem śniło mi sie, że patrzyłam jak mały chłopiec wkłuwa sobie w gardło wielki nóż, wyciąga go i znowu wkłuwa w poprzek. po tym było koniec spania
chyba powinnam się leczyć ;Pkatarzynnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa mam tak samo wczoraj ze ktos mnie porwal i nie moglam sie wydostac ze statku a jak wyszlam przez okno to jakis dzidek powiedzial ze predzej czy pozniej tu wroce z ironicznym smiechem a dzi ze pojechalismy jakis cudem do mnie do domu do sklepu jakiegos a pozniej okazalo sie ze to jakis burdel moj facet bzykal inne i tak nie chcial wracac a ja tak plakalam
-
Kasiu to jak wstajesz z łózka to posiedz sobie dłuzsza chwile i powoli wstawaj ja do dzis mam ze jak od razu wstaje to ciemno mi sie robi i kucam na ziemie zeby amortyzowac wrazie upadek
katarzynnn lubi tę wiadomość