Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa ... wrote:mozliwe tylko kiedy?? to jest najgorsze juz zaczynam watpic w to wszystko czuje ze mi sie nie uda moze nie zasluguje na ten dar bycia mama
Kochanie każda odpowiedzialana i dojrzała zasługuje na Bycie Mamusia
Pamiętaj ze kobiety maja "@" w czasie ciazy i własnie to jest takie plamienie a nie kraawienie dlatego wazna sprawą jest ile jestes po owulceniecierpliwa ... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia też miałam kiedyś fazę na sny, ze mój facet z jakimiś innymi się zabawia, ja często przy tym byłam a on sobie z tego nic nie robił :p
to było przed ślubem krótko. wy nie wchodzicie w jakąś poważniejszą fazę związku? no w sumie będziecie mieli dziecko, moze to to
niby przy takich okazjach są właśnie sny, ze osoba z która planujemy coś poważnego w snie nas zdradza/krzywdzi itd
nigdy nie wierzyłam w sny, ale to mi się akurat sprawdziło, to mi kumpel przypadkowo kiedyś powiedział po ślubie nigdy mi się to nie trafiło, a wcześniej nawet co tydzień, a wtedy:
http://fabrykamemow.pl/uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201201/1326314523_by_Knives_500.jpg?1326314523Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:17
-
Kochaniutka masz wahanka nastrojów witaj w klubie :*
ja bym zatestowała ;* ale wadomo nie po duzej ulosci płynów a wysikac sie nic nie pic i po 30 min siknac na testaEwa99, niecierpliwa ... lubią tę wiadomość
-
a Tobie Kasiu naprawde polecam kucanie jesli robi ci sie ciemno nie zrobisz sobie krzywdy i nie zaszkodzisz Fasolce :*
niecierpliwa ..., katarzynnn lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa ... wrote:nie robilam wlasnie ze strachu przed 1 kreska
Jesli masz test w domku to zrob tak jak Ci mowie :* siknij odczekaj 30 min nic w tym czasie nie pij i zrob test ;*
a jesli sie boisz testu isc na bete :*katarzynnn, niecierpliwa ... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak zobaczysz fakttycznie 1kreche to wyluzujesz
bo plamienie po nie jest normalne, a jesli jest Fasol to mozesz mu zaszkodzic zerduszkowaniem, dlatego lepiej sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:25
niecierpliwa ... lubi tę wiadomość
-
Ewa wlasnie za dwa miesiace biore slub i jeszcze bedziemy mieli dziecko to chyba przez to ze sie martwie tym wszystkim mozliwe ze tak jest Jula napewno bede tak robic bo guza juz mam a malenstwu niechce zaszkodzic i placze znow eh
niecierpliwa ..., Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny