Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha z tym zaglądaniem pod kołdrę to mam tak samo ^^
a ja dziś słoneczka nie ujrzałam naweet na chwilkę wczoraj i owszem do 14 było pięknie.
Nooo mnie też wkurza niemilosiernie jak ktoś wiecznie we wpisach ma smutne minki jaki to on nie jest biedny i wiieeeelce pomozcie... no na litosc boska 80 % z nas tutaj ma jakiś problem i chce zajs w ciaze...
kazda z nas za kazdym cyklem ma jakas nadzieje ale tak jak ewa mowi zeby codzien o to samo pytac... rozstrzelałabym...
la baardzo trzymamkciuki za ogromnąą betę :))))))))katarzynnn, Ewa99, Zaruzaz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno każda pyta, nieraz o takie pierdoły, że wstyd
ale każda też stara się pomóc i wesprzeć innych jak może.
ale jak ktoś po chamsku wyskakuje w środku dyskusji z jakimś pytaniem jak filip z konopii to trochę nie halooo...
jak tu trafiłam to tez przezywałam, bo oczywiście miałam milion pięćset objawów typowo ciążowych(oczywiscie jakieś 3-4 dpo ), ale raz mnie sprowadziły na ziemię i to wystarczyło
już nie chodzi, co ona przeżywa itd, ale jak się zachowuje wobec innych. jakby tylko ona się starała..katarzynnn, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny, nie nadążam za Wami. Wstałam i pomyślałam, przywitam się. Ale przed tym musiałam nadrobić 3 strony.
Kasia, nie chcę Cie straszyć, broń Boże! Ale ja jestem doskonałym przykładem, że lepiej iść i dostać po dupie za to, że chucha się na zimne, niż pójść za późno. Śmigaj szybko, tam będziesz spokojniejsza.
La, my się chyba nie znamy, ale zapoznałam się z Twoim pamiętniczkiem, więc bardzo trzymam kciuki. Nie trać nadziei!
A Tobie Ewo, polecam CK Euphorię, ale fioletową
Ja jestem po mega, wielkiej, burzy z piorunami między mną a M. Uciekłam wczoraj do mojej mamy bo chyba bym mu zęby powybijała.katarzynnn lubi tę wiadomość
-
jestem ponownie głowa zamiast przestac zaczeła bardziej.. ;/ wtf?!
Kasiu pakuj sie i tam bedziesz miec lepiej tzn opieka i zobaczysz moze juz mini mini fasolka
wezma cie w obroty, badania i w ogole będzie dobrze
Ewuś ja od jakiegos czasu mam rosabotanice śliczny
truskawko ja sie ze swoim tez czesto kloce ale o to ze ja mam ochote na klotnie a on mi tylko przytakuje bo "w tym stanie nie będę sie z Toba kłocił"
katarzynnn lubi tę wiadomość