Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
truskavvkowa wrote:Hej, nie bój się, pamiętaj, tylko spokój może Nas uratować!
hahahah:D przepraszam kochana za moją reakcje ale tak mówił mój ksiadz w liceum
"tylko spokój może nas uratować"truskavvkowa lubi tę wiadomość
-
Oj Jula, Ty masz prawo do kłótni A mój to już po całości oczywiście, cała wina po mojej stronie, i jak sobie z czymś nie radzę to won do psychologa. Hm, szkoda że nie rozumie, że ja nie potrzebuję lekarza, tylko jego. Ale to przecież, mało istotne ..
-
nick nieaktualny
-
Ja zauwarzylam ze ostatnio siadam na swoje bardzo a on na to nic przyjmuje to ze spokojem mowi zebym sie nie derwo wala a sama prowokuje zaczynam te humory tak jula wiem ze macie racje czekam na swojego kazal poczekac on juz wszystko zrobi
-
Ja jak placze to moj siedzi nademna i przytula mowie ze chcw byc sama a on ze nie zostawi mnie w takim stanie. .a teraz jak widzi ze placze i sie smieje bez powodu to reguje tak samo i tez sie smieje kabaret ma
truskavvkowa, Ewa99, Zaruzaz lubią tę wiadomość
-
My kiedyś płakaliśmy razem, ale to był ten czas trudny. Teraz kiedy mi nadal zdarza się płakać, nie zwraca nawet uwagi, omija mnie. I nie raz mu powiedziałam, że wolałabym żeby podszedł i siedział obok w ciszy, ale przecież po co.
katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Matko ale sie watek rozkrecil, przestalam za Wami nadążać.
Nie mam czasu nadrabiać. W piątek idę na genetyczne badania mojej fasoleczki i może poznamy już płeć.
Trzymać mocno kciuki żeby wszystko wyszlo dobrze, ja jestem spokojna
A tymczasem siadam do nauki i żegnam się.Ewa99, katarzynnn, truskavvkowa, mizzelka lubią tę wiadomość
-
My tez razem plakalismy bylo ciezko tym bardziej ze jestem daleko od rodziny nie mialam jak pewnej zeczy odreagowac straszne to przyealam a on mogl bo bliskich ma na miejsci nie wytrzymal zostawil mnie wyszedl napil sie plakal obiecal ze nie zrobi tak wiecej. Wspiera mnie zawsze ale wtedy potrzebowalam go bardziej on wyszedl na chwile i mija czas odreagowac mugl swoj zal. .