Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie, przecież nie nosiłaś cegieł na budowie. Ciąża to nie choroba dosłownie, a jak wszystko jest ok, to nie ma się co stresować. Jak będziecie w ciąży z następnym dzieckiem i będzie ok, to nie będziecie nosić swojego już narodzonego dziecka? Nie ma co panikować. Nie miałaś problemów z łożyskiem, więc ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 13:14
katarzynnn lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jula222 wrote:ale takie bole brzucha tzn bardziej miesnie brzucha to jeszcze nie jest nic zlego nie ? bo mnie niecierpliwa nastraszylas....
-
Jula, boleć musi takie uroki ciąży.
katarzynnn lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Spokojnie, przecież nie nosiłaś cegieł na budowie. Ciąża to nie choroba dosłownie, a jak wszystko jest ok, to nie ma się co stresować. Jak będziecie w ciąży z następnym dzieckiem i będzie ok, to nie będziecie nosić swojego już narodzonego dziecka? Nie ma co panikować. Nie miałaś problemów z łożyskiem, więc ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jeszcze w zeszłym tygodniu miałam parcie na takie zdrowe rzeczy, arbuz, winogrona, jabłuszka codziennie
a czułam się taka jakaś nadęta i gruba, myślałam, ze przytyłam, a na wadze poł kg mniej..
to wczoraj jak mojego nie było najpierw chrupki orzechowe a potem pianki
to była ucztamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw ogóle nie jadłam pianek od dzieciństwa, a kiedyś je uwielbiałam, a jak kupiłam chyba z 2-3 lata temu i spróbowałam to myślałam, ze rzygnę...
jakaś twarda guma, smakująca samą chemią...
moja miłość do pianek wróciła wraz z wprowadzeniem ich przez Biedronkęmizzelka lubi tę wiadomość
-
i znowu mam apetyt.. pojebutane to!
wczoraj mega bol glowy i po polowce obiadku oddanko, a dzis chcialam spokojnie jesc delikatnie wsio, a tu co?
apetyt jak nie wiemEwa99 lubi tę wiadomość
-
nie jadam chipsow jedynie co to w malych ilosciach ostatni raz bodajze rok temu a dzis co ? mam ochote ewentualnie na nachosy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 14:14
czrnula 22 lubi tę wiadomość