X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Jula, ja mam 156 i wyobraź sobie jak dla mnie wszystko jest wysoko!

no ale kurcze bez przesady w takim razie regay powinny "jezdzic" albo miec jakis guzik bo bez faceta podczzas ciazy ani rusz, mam takie zachwiania rownowagi ze bach i juz na ziemi sie znajduje, a jak sie poprosi o obsługe to miny obrazone i ze do ich obowaizkow to nie nalezy.;/

La wyluzuj :* jesli masz mokro tzn woda lub bialy sluzik to dobry znak :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak mialam dostac @ miałam takie suchosci ze szok.

czrnula 22 lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest juz w polsce nic do nich nie nalezy:-\ lepiej nie stawac na paluszkach upadkie nie sa wskazane w Twoim stanie ;-)

Jula222 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    jak czytam mokro to cholery dostaję... latam co chwilę do wc, bo czuję, ze już małpa "u wyjścia" stoi, własnie takie mokro. idę, patrzę, szuam, podcieram się i sucho -.-.
    Ewa spokojnie :-)

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam leseczki :) wpadnę wieczorkiem jeszcze :) zobaczę czy jakaś Panienka sie pochwaliła kropkiem <3 i jak niecierpliwa :)
    Buziaki :);:*

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula byłam wróciłam, wszystko idealnie :) mam opis na a4 począwszy od czubka głowy do stóp, każda kostka, staw, narząd, tętnica, żyłka, komory mózgu WSZYSTKO ! :)

a ryzyko wad < 1:20 000

A co do płci fiutek był widoczny, ale lekarz powiedział że na tym etapie może to być zarówno penis jak i łechtaczka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 15:13

mizzelka, Ewa99, czrnula 22, Jula222 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • truskavvkowa Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mnie tu nie było a tyle nowości!
    Niecierpliwa - widocznie może chce zrobić Ci niespodziankę ;>
    Katarzyn - tyleeeee szczęścia! Podwójne gratulacje! Teraz wszystko musisz podwójnie, przede wszystkim, odpoczywać! :)
    La- nie łam się Słońce, i spróbuj może jeszcze raz z tą betą :*

Mnie z moim w weekend czeka poważna rozmowa na temat dziecka. Zobaczymy czy podziela moje zdanie :<

niecierpliwa ... lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    nooo, w biedrze są takie jak kiedyś <3
    może bardziej słodkie, ale o niebo lepsze niż te chemiczne jo-jo czy haribo bo tych to się nie da jeść w ogóle:)
    jojo się popsuło... skoro tak to próbuję jak bd tylko na zakupach :)))

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png

Wysłany: 16 maja 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja Cie, dziewczyny, ale ochoty robicie :D Człowiek chce się zdrowo odżywiać, zgubić parę kilo, a te tak zachęcająco o piankach nawijają :D Pozazdrościć naszym mamuśkom, które nie mogą sobie przecież odmawiać :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pocieszenie wszystko można :D ja pije winko dopóki @ nie zawita :D bo potem bd potop :D

Ewa99 lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och, gdybym ja zaczęła się pocieszać to chyba bym nie skończyła szybko :D Próbuję zmotywować się do ćwiczeń, diety, ale po dwóch dniach mi mija. Jak ja kocham moją silną wolę <3

niecierpliwa ... lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakoś ostatnio przez ten stres widze po sobie że jakoś schudłam chyba... w sumie na złe nie wyszło, może się kiedyś zmieszczę jak kiedyś w 34... :P

• la Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marzę o 36, 34 jest nierealne dla mnie.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.

Wysłany: 16 maja 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och, 36 było by marzeniem. Choć jeszcze półtora roku temu w 34 się mieściłam. Taka szczupła szprycha byłam, a teraz .. dupsko jak szafa trzydrzwiowa. Smutne, ale prawdziwe.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szefowa mojej mamy to ledwo mieściła się w drzwiach i co jej dały diety itp..
    córka miała jej wtedy problemy z mężem, kłótnie itp.. paranoja
    a teraz to taka laska się zrobiła że jak ją zobaczyłam po pół roku to byłam w szoku... co cierpienie zrobi z człowieka..

Wysłany: 16 maja 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka, właśnie, i wtedy nie wiadomo czy jest się z czego cieszyć skoro taki efekt jest efektem bólu

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie... ze stresu to nawet się jeść odechciewa.. ja miałam kiedyś właśnie przez to niedowagę.. skóra i kości.. zanim przytyłam to się zeszło z 4 lata... teraz ważyłam 60 kg przy 160 wzrostu ale nie czuje sie gruba, tak wszystko się stopniowo rozłożyło.. a teraz nie wiem ile ważę, ale brzuszek mi zszedł przez ostatni miesiąc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie od odchudzać sie dziewczyny podvzas staran!! :) to nie wplywa dobrze
    Ja mialam postanowienie schudnac do ciazy i udalo sie zjechac 13 kg :) cel byl miedzy 15 a 18 do zrzucenia ale i tak wiekszosc za mna :) teraz sie tym nie przejmuje i jakims cudem sie trzymam, bo to nie sprzyja zajsciu :)
    Wszamajcie pianki, zagryzcie batonikiem a wtedy swoim tż brać w obroty

truskavvkowa, mizzelka lubią tę wiadomość

Wysłany: 16 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, ale Ty szczuplutka musisz być. Pozazdrościć :) Ja znowu mam tak ,że jak się martwię, boję czegoś, to żre na potęgę, wszystko co mam pod ręką. A jak jeszcze razem z M. mamy wolny dzień to masakra, on jak niemowlak, co dwie godziny je, i to naprawdę, z zegarkiem w ręku.

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak maluszek ssie kciuka :) (mam już 6cm od głowy do pupy nie licząc nóżek)

lfac53thz2g9_t.jpg

truskavvkowa, Ewa99, mizzelka, czrnula 22, cath, niecierpliwa ..., Jula222 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ