Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 21:55
niecierpliwa ..., Zaruzaz, czrnula 22, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, nie było mnie trochę, ale nadrobiłam wszystko!
Witam nową koleżankę
Jula Ty chudziutka szkapo :*
Kasia, jak się czujesz, dawaj nam znać
Cath - do września zobaczysz dwie kreseczki!
Mizzelka, może wyjątkowo @ Ciebie oszczędza
Co do pogody u mnie w nocy mega wichura, ale w dzień upał i słońce dawało nieźle. A z rozmowy nie wyszło nic, nowego. "Nie, że nie chcę. Ale to nie czas." -
nick nieaktualnyniekoniecznie sie myli, bo moze starczyć seks raz na miesiąc, byle trafiony
facetowi raczej nie przetłumaczysz… a czemu on nie chce częściej?
JULA, no nie! ciebie to sobie wyobrażałam zupełnie inaczej, co z niektórymi trafiałam w jakiejś części to ty mnie zadziwiłaśtaka konkretna babka a taka malutka
nie wiem gdzie u was takie upały… no ja po południu siedziałam sobie w ogrodzie, ale w grubej bluzie
słoneczko wychodziło co jakiś czas jedynie
DZIEŃ DOBRYniecierpliwa ... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypewnie pomyślicie, że zwariowałam, ale jak ja lubię moją @
od owulacji ostatnie 2 cykle to ciągłe bóle jajników, w podbrzuszu, jakieś wzdęcia i zaparcia, a od wczoraj nie czuję nic!
jak się budzę, to zastanawiam się czy jeszcze w ogóle żyję
ale z wielką niecierpliwością czekam, aż będę mogła ją pożegnać na 9 miesięcyczrnula 22, mizzelka, niecierpliwa ... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaruzaz wrote:Dziewczyny mam do was pytanie. Niedlugo wznowimy starania a moj kochany sie ciagle upiera ze seks raz na tydzien wystarczy... Jak dac mu do zrozumienia ze sie myli?
Powoli mnie denerwuje ta jego ozieblosc...to po prostu robię swoje, mojemu nie trzeba duzo mowic jezeli o to chodzi
i myślę że jak tak zrobisz po zrelaksowaniu się to go troche szturchnijprzejdz się w ręczniku itp... natura sama mu się odezwie i mu dyndnie!
Zaruzaz lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:pewnie pomyślicie, że zwariowałam, ale jak ja lubię moją @
od owulacji ostatnie 2 cykle to ciągłe bóle jajników, w podbrzuszu, jakieś wzdęcia i zaparcia, a od wczoraj nie czuję nic!
jak się budzę, to zastanawiam się czy jeszcze w ogóle żyję
ale z wielką niecierpliwością czekam, aż będę mogła ją pożegnać na 9 miesięcy
no jak nigdy... bolu dzis praktycznie nie ma aby lekko leci.. a przeciez takie endo mialam
co prawda winko sobie pilam bo przy tej goscinie nie odpuscilam, zaraz by bylo ze w ciazy jestem ...Ewa99 lubi tę wiadomość