Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 21:55
niecierpliwa ..., Zaruzaz, czrnula 22, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, nie było mnie trochę, ale nadrobiłam wszystko!
Witam nową koleżankę
Jula Ty chudziutka szkapo :*
Kasia, jak się czujesz, dawaj nam znać
Cath - do września zobaczysz dwie kreseczki!
Mizzelka, może wyjątkowo @ Ciebie oszczędza
Co do pogody u mnie w nocy mega wichura, ale w dzień upał i słońce dawało nieźle. A z rozmowy nie wyszło nic, nowego. "Nie, że nie chcę. Ale to nie czas." -
nick nieaktualnyniekoniecznie sie myli, bo moze starczyć seks raz na miesiąc, byle trafiony
facetowi raczej nie przetłumaczysz… a czemu on nie chce częściej?
JULA, no nie! ciebie to sobie wyobrażałam zupełnie inaczej, co z niektórymi trafiałam w jakiejś części to ty mnie zadziwiłaś taka konkretna babka a taka malutka
nie wiem gdzie u was takie upały… no ja po południu siedziałam sobie w ogrodzie, ale w grubej bluzie
słoneczko wychodziło co jakiś czas jedynie
DZIEŃ DOBRYniecierpliwa ... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypewnie pomyślicie, że zwariowałam, ale jak ja lubię moją @
od owulacji ostatnie 2 cykle to ciągłe bóle jajników, w podbrzuszu, jakieś wzdęcia i zaparcia, a od wczoraj nie czuję nic!
jak się budzę, to zastanawiam się czy jeszcze w ogóle żyję
ale z wielką niecierpliwością czekam, aż będę mogła ją pożegnać na 9 miesięcyczrnula 22, mizzelka, niecierpliwa ... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaruzaz wrote:Dziewczyny mam do was pytanie. Niedlugo wznowimy starania a moj kochany sie ciagle upiera ze seks raz na tydzien wystarczy... Jak dac mu do zrozumienia ze sie myli?
Powoli mnie denerwuje ta jego ozieblosc...
i myślę że jak tak zrobisz po zrelaksowaniu się to go troche szturchnij przejdz się w ręczniku itp... natura sama mu się odezwie i mu dyndnie!Zaruzaz lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:pewnie pomyślicie, że zwariowałam, ale jak ja lubię moją @
od owulacji ostatnie 2 cykle to ciągłe bóle jajników, w podbrzuszu, jakieś wzdęcia i zaparcia, a od wczoraj nie czuję nic!
jak się budzę, to zastanawiam się czy jeszcze w ogóle żyję
ale z wielką niecierpliwością czekam, aż będę mogła ją pożegnać na 9 miesięcy
no jak nigdy... bolu dzis praktycznie nie ma aby lekko leci.. a przeciez takie endo mialam
co prawda winko sobie pilam bo przy tej goscinie nie odpuscilam, zaraz by bylo ze w ciazy jestem ...Ewa99 lubi tę wiadomość