Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja znow kocham mięso, choć też kurczak u mnie przeważa jednak..
właśnie zastanawiam się czy nie wspomóc się lekami na płodność czy cos takiego.. drogie te tabletki jak cholera, niedawno zaczęłąm brać wiesiołek (oeparol) i kwas foliowy i z endometrium 11,8 zrobilo sie w nastepnym cyklu 15mm... warto inwestować? tylko ostatnio przesadzilam i nie wiedzialam ze za dlugo biore ten wiesiolek wiec mogłam sobie tym "dopomóc". ;/ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny cześć Anitka
Wczoraj małpowe alkoholowe oczywiście i rozmawialam z moim ginem, bo czekał na wyniki tego cyklu. Proponował spróbować acard, bo moje problemy wiaża sie z zagnieżdzeniem. Mam brać po @ do terminu kolejnej @ i wtedy szybko do niego na kontrolę. Rano chwilę poszukałam na forum i dosyć dużo dziewczyn brało te tabletki, ciekawe czy cos pomogą
Nastraszył mi też męża, że jak w tym cyklu się nie uda to powinien się w koncu coś zainteresować i iść na badania.
W końcu ktoś mu coś powiedzial
Mizxelka, u ciebie siuju muju a ja dzis na zlamanie karku leciałam po tampony i podpaski :p
Standardowo po każdej @ nie kupuje juz nic na zapas bo liczę na to że się uda, o ja głupiamizzelka, czrnula 22 lubią tę wiadomość
-
hehhe a ja kupiałam zapas jak na wojne hahah a pro po może i ja sprobuje z acardem? chyba nie jest na receptę i polecają go.. u mnie dochodzi do owulki itp, ale wlasnie ciekawe jak z tym zagniezdzeniem,a czemu sobie nie dopomoc?
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
No ja ostatnio z moim też gadałam i dajemy sobie czas do września. Jeśli nie będzie fasolki on idzie na badania. Ja w sumie też ale tak bardziej kontrolnie A on na badania i do lekarzy to wg nie chodzi więc jak powiedział że pójdzie poszłam po telefon i nagrałam to jak mówi że pójdzie Bo potem mi będzie wmawiał że nic takiego nie mówił
JA zawsze przed @ jak już czujęczrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny