Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja nie bd miec nic wolnego. mamy roboty w bród i ledwo się wyrabiam, ale staram sie mobilnie was nadrabiać a pocisnąć jej musiałam bo w moim kierunku takich słów to nie wybaczam ona jest mądra w szystkie inne pojebane
co do wyjazdow itp to są właśnie tak jak La podkreśliła dla zdrowia psychicznego... trzeba sobie po prostu odpuscic... ja teraz to nawet nie mam czasu na dupie usiąść a co dopiero w filozofa sie bawić. a mąż mimo pracy i zmęczenia i tak chce hahah wczoraj aż go głowa rozbolała po... ale jak chce to czemu nie ;> ja tam chętnie hahhaczrnula 22, anitka19953, Zaruzaz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa u mnie libido jest największe właśnie podczas @, a, że nie mam jakiś wyjątkowo obfitych, to czemu nie
mizzelka, Ewa99 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Przyszłam naskarżyć, jeszcze nie wiem na co, na kogo. Ale muszę :<
Kuźwa, tak źle i tak nie dobrze. Jestem po wynikach prolaktyny tej paskudnej. Wcześniej na czczo miałam dobrą za to po obciążeniu 12x większą, a teraz tą na czczo mam 75 a norma od 101, czyli dużo za małą. Cholera mnie bierze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podczas starań no problem , jedynie w ciazy musimy chowac brzuszki zeby nie przegrzac bobasa
a tak w ogole dzień dobry
Piękna pogoda ale jak dla mnie juz jest za gorąco i za duszno hehe
uciekam kochane zakuwać do sesyjki.;/
-
nick nieaktualny