Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak też mam ślub kościelny i wierzę w Boga razem z mężem chodzimy do kościoła
Pytałam się w aptece o ten termometr co miałby wskazywać temperaturę na dwa miejsca po przecinku, podobno takiego już nie ma nie produkują bo było to niezgodne z EU. Poszukam jeszcze na allegro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:31
-
Ewa99 wrote:Mizzelka, nie, to też odłożyliśm na razie, kanciapa stoi jak stała
Jesli uda się zaciążyć, to myślę, że przez te 9 miesięcy spokojnie wyrobimy się w razie co z remontem
Po co powiększać sypialnie, a potem żal będzie patrzeć na puste miejsce
nadal rozrabia?Ewa99 lubi tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:tak też mam ślub kościelny i wierzę w Boga razem z mężem chodzimy do kościoła
Pytałam się w aptece o ten termometr co miałby wskazywać temperaturę na dwa miejsca po przecinku, podobno takiego już nie ma nie produkują bo było to niezgodne z EU. Poszukam jeszcze na allegro. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:52
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Mizzelka, nie, to też odłożyliśm na razie, kanciapa stoi jak stała
Jesli uda się zaciążyć, to myślę, że przez te 9 miesięcy spokojnie wyrobimy się w razie co z remontem
Po co powiększać sypialnie, a potem żal będzie patrzeć na puste miejsce
duzo luzu trzeba -
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Regulamin nie zabrania wypowiadania się w kwestiach religijnych, jeśli poczułaś się dotknięta to po prostu nie odpowiadaj na moje pytanie. Nie kwestionuję Waszej wiary. Wiem w jakich wypadkach pisze się z WIELKIEJ (nie dużej, jeśli chcesz już mnie poprawiać), nie chodzi tu o poprawną polszczyznę tylko o szacunek dla wierzących, dlatego użyłam obu opcji.
Chciałam tylko zasugerować dziewczynom, które wierzą i starają się z narzeczonym, że może im się nie udaję, ponieważ B/bóg nie pozwala na rodzenie się nieślubnych dzieci. Kobietą, które są w szczęśliwych związkach małżeńskich modlitwy nie pomagają, bo O/on będąc miłosierny dla narkomanek, alkoholiczek itp. niestety nie jest SPRAWIEDLIWY, dla tych które powinny wydać na świat zdrowe potomstwo:)
A czlowiek ktory pragnie dac duzo milosci malenstwu nir dostaje tego szczescia przykre alr prawdziwe -
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:no prawda, ale myślę że twoja ślicznotka by tam sobie zagospodarowała miejsce heheh i już by tam szalała jak rośnie? jak wygląda?
nadal rozrabia?
Ojej, wariuje non stop, ale już się uspokaja powoli, przyjdzie się czasem wtulić, a zabawa zaczyna oznaczać faktycznie zabawę, a nie próbę zażarcia mnie lub męża na śmierć
Dałabym jakieś zdjęcie, ale jest zbyt ruchliwa i czasami brak cierpliwości Ale pozować lubi
Wiara wiarą, jedni wierzą, drudzy nie, ale w przesądy typu, że Bóg nie pozwala nieślubnym zaciążyć to można sobie naprawdę w d… wsadzić… 1/4 małżeństw to małżeństwa z wpadki i dlaczego w takim razie ludzie po ślubie chociaż chcą, modlą się, chodzą do kościoła, stosują się do przykazań i nie mogą mieć dzieci? Sory, ale takie herezje to naprawdę nie tu, obwiniać Boga za niemożność posiadania dzieci, brawo. Możemy obwiniać na pewno jedynie siebie, swój styl życia, środowisko, choroby cywilizacyjne, jeszcze kilkaset lat i jak w takim tempie będzie spadała płodność ludzi, to zostaną tylko sztuczne metody zapłodnienia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Ojej, wariuje non stop, ale już się uspokaja powoli, przyjdzie się czasem wtulić, a zabawa zaczyna oznaczać faktycznie zabawę, a nie próbę zażarcia mnie lub męża na śmierć
Dałabym jakieś zdjęcie, ale jest zbyt ruchliwa i czasami brak cierpliwości Ale pozować lubi
Wiara wiarą, jedni wierzą, drudzy nie, ale w przesądy typu, że Bóg nie pozwala nieślubnym zaciążyć to można sobie naprawdę w d… wsadzić… 1/4 małżeństw to małżeństwa z wpadki i dlaczego w takim razie ludzie po ślubie chociaż chcą, modlą się, chodzą do kościoła, stosują się do przykazań i nie mogą mieć dzieci? Sory, ale takie herezje to naprawdę nie tu, obwiniać Boga za niemożność posiadania dzieci, brawo. Możemy obwiniać na pewno jedynie siebie, swój styl życia, środowisko, choroby cywilizacyjne, jeszcze kilkaset lat i jak w takim tempie będzie spadała płodność ludzi, to zostaną tylko sztuczne metody zapłodnienia...
Wszystko przez chemie itd..
Czlowiek moze tylko sie starac i czekac cierpliwie to nam jedynie zostaje
-
Landryneczka ja jestem ostatnio oazą spokoju
nawet gapiostwo mojego męża mnie nie wkurza
Tak żeby się ostresować http://puu.sh/9ZQvs/c07f126753.pdf (raczej nie dla wrażliwych)2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:53
-
Czesc, jestem rocznik 95 :)Mam 30 dniowe cykle wiec dni plodne mialam od 9 do 15 czerwca.Ostatnio z partnerem nie uważaliśmy za bardzo i w dni płodne zaszaleliśmy 2 razy. miesiączkę miałam dostać 27 czerwca ale nie przyszla, 3 dni temu nagle mialam krwawienie\plamienie dosłownie kilka kropel krwi a brzuch nie zabolal mnie nawet przez sekunde dlatego bylam zdziwiona kiedy zobaczylam ze na bieliznie jest ta krew. przez dwa dni po tym zdarzeniu nie mialam nawet zabarwionego sluzu, kompletnie nic. Dzisiaj chcialam kupic test ciazowy bo miesiaczka mi sie spozniala juz 10 dni, ale w nocy dostalam takich okropnych boli brzucha i polecialo ze mnie dosyc sporo brazowego sluzu a potem bardzo jasna mozna by nawet powiedziec jaskrawa krew z takimi czerwonymi niteczkami ktore widzialam na papierze toaletowym, nie wiem co na ten temat sadzic? Nigdy wczesniej nie zdarzylo mi sie miec takiej dziwnej miesiaczki.