Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula ja wczoraj tez bylam u lekarza
I nosze Alije Oliwie i Ariela Adriana
Lekarz jest w 99% pewny tak sie ulzyli ladnie jakby pozowali do zdjec
Do tej pory jestem w szoku
Moj taki Dumny az go ta duma rozpiera Juz sie doczekac nie moge gdy beda z nami Szkraby
I moglam sie z M. Zalozyc to bym wygralaEwa99, niecierpliwa ..., Jula222, mizzelka, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatarzynnn wrote:Jula ja wczoraj tez bylam u lekarza
I nosze Alije Oliwie i Ariela Adriana
Lekarz jest w 99% pewny tak sie ulzyli ladnie jakby pozowali do zdjec
Do tej pory jestem w szoku
Moj taki Dumny az go ta duma rozpiera Juz sie doczekac nie moge gdy beda z nami Szkraby
I moglam sie z M. Zalozyc to bym wygrala
Czworaczki ?? super fajnie mój to by chyba z szczęścia pił by chyba 9 miesięcy
ja miałam dziś rano temp 36,68 ciekawe co los przyniesie.
idę dziś zawieść dokumenty do nowego dowodu i prawka a potem do ginekologa idę. kazałam mężowi kupic rano kwas foliowy żeby już brac.
Trzymajcie kciuki -
tomania2806 wrote:Czworaczki ?? super fajnie mój to by chyba z szczęścia pił by chyba 9 miesięcy
ja miałam dziś rano temp 36,68 ciekawe co los przyniesie.
idę dziś zawieść dokumenty do nowego dowodu i prawka a potem do ginekologa idę. kazałam mężowi kupic rano kwas foliowy żeby już brac.
Trzymajcie kciuki
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhh leje jak nie wiem przemoklam do suchej nitki w drodze na rozmowe o staz a kretyn stwierdzil ze na moim miejscu pracowal by 3 msc zeby sie czegos nauzyc bo na razie to jestem gospodynia domowa i zebym nie poprzestala na robieniu mezowi kanapek do pracy... a stwierdzil to to sposobie jakim kroilam cebule... pacan mialam ochote dac mu w twarz wrrr
-
nick nieaktualnyO, super, do jakiejś kuchni chciałaś się dostać?
Strasznie mnie korci, żeby podjąć kiedyś pracę w kuchni, ale to duże wyzwanie pod względem czasu pracy i godzin
Krojenie cebuli w sumie dużo mówi o kucharzu, najważniejsze żeby sposób był szybki, ale jak ktoś się czasami przyzwyczai do "mamusiowego" sposobu i mu wygodnie to czemu nie -
nick nieaktualny
-
Kochaniutkie przedstawiam Wam
Zuzanne Helenke
a tu nóżkę przy buziaczku czyli Nasza Mała Akrobatka
a tu szykuję piąstkę by przywalic Mamie i Tacie za Mikołaja
zdjatka z wiyzty połówkowej za 5 tygodni juz bedą zdjątka ładniejsze i juz bedzie lepiej widać naszą kruszynkę z buziaczka teraz jeszcze Malusia na takie fotki hehemizzelka, katarzynnn, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
Jula222 wrote:Kochaniutkie przedstawiam Wam
Zuzanne Helenke
a tu nóżkę przy buziaczku czyli Nasza Mała Akrobatka
Jaka.Slicznotka
daje czadu mamie mial byc Mikolaj i tu.Zuza
a tu szykuję piąstkę by przywalic Mamie i Tacie za Mikołaja
zdjatka z wiyzty połówkowej za 5 tygodni juz bedą zdjątka ładniejsze i juz bedzie lepiej widać naszą kruszynkę z buziaczka teraz jeszcze Malusia na takie fotki hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJula, gratulacje ślicznotki
Jak tylko będą to kolejne zdjęcia też poproszę
Niecierpliwa, u mnie program starania-stop Także luz blues i tak dalej Aktualnie wyżywam się na rolkach i nie mam czasu na nic innego, mąż z moim tatą się rybami zajął, non stop go nie ma Ale w sumie nie jest niezadowolony, że ja na rolkach się tłukę
Cześć MalaCzarna! Owocnego cykluJula222 lubi tę wiadomość