Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
będziemy wstawiać zdjątka Zuzanki
Kasiu czujemy sie dobrze, na ssaniu co jakis czas a zjem pół bułki i najedzona.. ale coz na wczorajszym usg mała byla głodna ale to przez opoznienie bo wizyta miala byc na 18 a weszlismy o 18.40 i wyszlismy 19.39 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie od stycznia i jak narazie nic ale sie nie zalanuje dzialamy ciagle jak mozeny teraz bez stresu jakis czas tenu rozmawialam z M. ze musimy podchodzic do tego ze spokojem bez stresowania chodz tak naprawde od pocztku tak jest kilka razy sie na krecil a co za tym sie niesie ja rowniez ale teraz spokojnie.Najlepsze jest to ze potrafimy rozmawiac o wszystkim i mam w nim wielkie wsparcie
-
nick nieaktualnyu mnie no dobrze zobaczymy za 9 dni co będzie. Mój się bardzo napalił ze będzie maluszek, na razie bolą mnie piersi i biegam do wc co 5 min.
My stwierdziliśmy ze jeżeli przez rok nic nie pyknie to dopiero po roku pojdziemy do lekarza. na razie na spokojnie sami będziemy obserwować cykl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 21:42
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:u mnie no dobrze zobaczymy za 9 dni co będzie. Mój się bardzo napalił ze będzie maluszek, na razie bolą mnie piersi i biegam do wc co 5 min.
My stwierdziliśmy ze jeżeli przez rok nic nie pyknie to dopiero po roku pojdziemy do lekarza. na razie na spokojnie sami będziemy obserwować cykl.
to ja trzymam kciuki za Ciebie
Oby byla fasolka
A dobre podejscie bez cisnienia tez jestem za tym -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:jeszcze 40-stki nie mam na karku żeby się martwic o to. Wgl na początku chcieliśmy się tak starac z rok dwa lata wiec zobaczymy co z tego będzie. Jakby nam się udało za pierwszym razem to byłoby super jak nie to trudno.
Dokladnie masz racje
dlatego trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:u mnie chyba nic z tego nie będzie niby mam tam jakieś objawy i ovufriend daje mi 16/100 punktów, ale za to temperaturę mam chyba za niską żeby coś z tego było.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:55