Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej wszystkim ja tam nigdie sie nie wybiram niestety a poza tym w moim otoczeniu coraz wiecej ciezarnych i to takich ktorwe nie powinny miec dzieci np 2 zabrali a teraz 3 w drodze... a ja co? przestalam wierzyc ze bd je kiedykolwiek miala nawet nie mam ochoty na ... bo to i tak bezskuteczne... :.
-
Ja tam sie kocham dla przyjemnosci bez nacisku na dzidziusia to zamartwianie myslenie nic nie daje. .Tak poatanowilismy bez nakrecania bo M. Zaczyna a ja koncze bez skutkow cierpliwie czekamy
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:55
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:56
-
.
-
.
-
.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:57
-
.
-
Dolaczam sie! Powiecie,ze jestem szalona...22 lata(prawie;p) i staramy sie o trzecia dzidzie... Pierwsza ciaza byla wpadka(a jaka kochana;)!)-druga planowana...A trzecia?Najwieksze zaskoczenie jakie moglo nam sie trafic!I tak jak na poczatku bylam przerazona i myslalam,ze zwariuje...Tak po stracie Maluszka w 10 t.c.(Malenstwo obumarlo w 8 t.c.) czuje tak ogromna pustke....Chcialam miec zawsze duza rodzinke wiec...Bedziemy sie starac o Maluszka!Narazie chyba bezowocnie;/
-
.
-
nick nieaktualnyNikt nie powinien oskarżać cię o szaleństwo. To twoje życie, skoro zawsze chciałaś mieć dużą rodzinę, dasz sobie radę z trójką dzieci i cię na to stać to życzę owocnych starań. Ja marzę o dwójce. Mam 22 lata, staramy się z mężem 2 cykl. Drugie chciałabym gdzieś za 8- 12 lat. A co życie przyniesie to się okaże.
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy sobie poradze?Niby pewnosci nie mam ale mysle,ze tak;) AQ jesli chodzi o nto czy Nas stac...Na szczescie maz ma dobra prace i jestem spokojna o przyszlosc;)MalaCzarna wrote:Nikt nie powinien oskarżać cię o szaleństwo. To twoje życie, skoro zawsze chciałaś mieć dużą rodzinę, dasz sobie radę z trójką dzieci i cię na to stać to życzę owocnych starań. Ja marzę o dwójce. Mam 22 lata, staramy się z mężem 2 cykl. Drugie chciałabym gdzieś za 8- 12 lat. A co życie przyniesie to się okaże.
-
nick nieaktualny