Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:50
-
Bella93 widze ze Ty tak jak ja z tymi partnerami poprzedni moj byl 16 lat starszy... Teraz mamy ciut wieksza roznice wieku. Ale u nas bylo to tak ze ja nie wiedzialam ile moj J. ma lat, bal sie powiedziec prawde bo myslal ze zakoncze znajomosc, odmlodzil sie o 10 lat ! I przy okazji wszystkich swoich znajomych zebym sie nie zorientowala.
Cale 4miesiace zylam w nieswiadomosci -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:51
-
nick nieaktualnyCześć jestem z rocznika 93 od 9 dni szczęśliwa mężatka więc zaczynamy z mężem starania o potomstwo w czwartek idę do ginekologa zrobić wszystkie badania więc jeśli się podejmie prowadzenia mojej ciąży to zaczynamy działać w tym temacie
Powodzenia dla wszystkich
Gratuluję tym które już noszą dzieciątko pod sercemmizzelka lubi tę wiadomość
-
W naszym przypadku 10 lat mniej to 29 w tym roku, ja to sie bardzo cieszylam ze mlodszy od poprzedniego i caly czas to podkreslalam. On twierdzi ze chcial mi powiedziec, ale przez to ze ja tak ciagle mowilam ze dobrze ze mlodszy, bo tamten to za stary byl, nawet w telewizji jak lecialy te glupie programy co na pasku pokazuja kto ile ma lat to mowilam " o ten w Twoim wieku "
Jesli faktycznie sie zbieral zeby powiedziec prawde to nei bylo mu latwo -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:51
-
nick nieaktualnyMałżeństwo było przemyślane. Mamy mieszkanie pracę więc dlaczego nie.
Nie chcieliśmy żyć na kocią łapę. I teraz chcemy starać się o dziecko. Na początku mówiliśmy że tak za dwa trzy lata ale jak widzę ile kobiet obok ma problemy to postanowiliśmy to przyspieszyć a nie czekać do 40 stki.
a po drugie jak mój mąż zobaczył mnie z maleństwem od przyjaciół od razu zmienił zdanie i stwierdził że nigdy nie będzie odpowiedni moment na dziecko bo zawsze będzie coś praca, dom, praca, dom
więc w czwartek ginekolog i od września ruszamy w tym temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:54
-
Starajcie się, na początku nie warto się badać. Jak będzie problem to po ok. 3 m-cach bym poszla dopiero.
Lato najlepszy czas zeby zajsc w ciaze, ludzie odstresowani, wakacje, slonce, cieplo duzo dzieci wakacyjnych jest w kwietniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:08
Maluszek 22, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa, ja muszę zrobić badania bo mam wadę serca i lekarz musi wiedzieć jak prowadzić ciąże a co najważniejsze czy się podejmie tego.
Ja jestem dzieckiem kwietniowym haha i tak samo bym chciała urodzić moje dzieciątko przed tymi upałami czyli do czerwca żeby w wakacje nie chodzić z brzuchemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:13
-
nick nieaktualnytomania2806 wrote:Cześć jestem z rocznika 93 od 9 dni szczęśliwa mężatka więc zaczynamy z mężem starania o potomstwo w czwartek idę do ginekologa zrobić wszystkie badania więc jeśli się podejmie prowadzenia mojej ciąży to zaczynamy działać w tym temacie
Powodzenia dla wszystkich
Gratuluję tym które już noszą dzieciątko pod sercem
Udanych staran -
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Starajcie się, na początku nie warto się badać. Jak będzie problem to po ok. 3 m-cach bym poszla dopiero.
Lato najlepszy czas zeby zajsc w ciaze, ludzie odstresowani, wakacje, slonce, cieplo duzo dzieci wakacyjnych jest w kwietniu.
Luz blus -
nick nieaktualnya dziewczyny jakbyście miały trochę czasu mogłybyście zajrzeć na mój wykres
to mój pierwszy więc nie wiem czy wszystko dobrze
np śluz powinnam sprawdzać rano i wieczorem czy tylko rano czy tylko wieczorem?
tak samo twardość i otwartość macicy rano i wieczorem ? do tego jak mam to ogarnąć jeżeli rano i wieczorem to jak to zaznaczać dzięki za dobre rady -
tomania w wykresie nie pomogę, ja na swoim zaznaczam tylko poranną temperaturę, czasem zaznaczę badanie szyjki ale sama nie wiem czy dobrze ją badam.
Z narzeczonym staramy się dopiero pierwszy cykl więc jeszcze tak nie przykładam się do tych wykresów, kontroli... co ma być to będzie
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnytomania2806 wrote:a dziewczyny jakbyście miały trochę czasu mogłybyście zajrzeć na mój wykres
to mój pierwszy więc nie wiem czy wszystko dobrze
np śluz powinnam sprawdzać rano i wieczorem czy tylko rano czy tylko wieczorem?
tak samo twardość i otwartość macicy rano i wieczorem ? do tego jak mam to ogarnąć jeżeli rano i wieczorem to jak to zaznaczać dzięki za dobre rady
a szyjke macicy najlepiej po kapieli sprawdzac. .
Raz dziennie spradza sie szyjke a sluz opserwowac caly dzien i wpisac najbardziej plodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny