Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa ... wrote:mloda ale on tylko mi to robi jak pojdzie do narzeczonego i wpadnie w :trans: zaczyna mruczec i zobaczy ze to nie ja od razu biegnie do mnie tez wlasnie sobie lapkuje i uklada sie jak do prawdziwej mamy a ma dopiero 9 msc
To nasze ma już 4 lata prawie Myśleliśmy, że minie z wiekiem. Ale jej się też to udzieliło nie od początku tylko jak miała te 6-9 miesięcy, wcześniej tak nie robiła
-
Widzę, że nie tylko ja nazywam remont zmorą. U nas na szczęście już takie ostatki, kupujemy obrazy, lepimy cegiełki naokoło kominka wolnostojącego, wymieniamy łóżka, dokupujemy ramy, wazony no i sprzęty kuchenne takie jak tostery, miksery, blachy do ciasta, ale przyniżanie sufitów, stawianie ścianek, kładzenie płytek fatalnie wspominam
-
nick nieaktualny
-
moj ma 23 a co do kocurka to od poczatku mnie ssal tzn od 3 msc bo wtedy byl u nas ale nikogo innego wiec czuje sie wyrozniona ehh remont ja juz pokoje zrobilam a gdzies w kwietniu remont kuchni i lazienki juz sobie wyobrazam ten balagan ale poki co wystarczy mi ze klatke remontuja