Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale piękne kobietki Ewkę to już pamiętam uwielbiam tą twoją fryzurkę, pasuje do ciebie jak ulał!
Sylwuś śliczna jesteś
tu moje ostatnie zdjecie w miarę aktualne w 3 miesiącu bylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:14
sylwiaśta159, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo jaaaaaaaaaaaaa <3 dziewczyny, ale fajnie WAS widzieć!!!!!!!!!!! )))))))))) No Ewcia do Ciebie super pasuje taka fryzura Sylwia w sensie mizzelka ma taki łągodny charakter i właśnie tak sobie mniej więcej ciebie wyobrażałam ale ewci w ogole nie umiałam i teraz widzę ^^ ale super ) baby jeszcze TY:)))
baby- haha pokazywałaś zdjęcie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczego nie można powiedzieć o mizzelce
allleeee... jeśli chodzi o ciąże, temat rzeeeeekaaa ... fajnie jest tu czasem pogadać tak na luzie o czymś innym niż testy temperatury, serduszkowanie... można się oderwać trochę od tego wszystkiegomizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMizzelko, kurczę, inaczej cię pamiętałam:)
Super wyglądasz
To teraz się przyznam, ze to zdjęcie z bożego narodzenia, a teraz już zapuszczam włosy - nie bijcie
Tylko trochę mnie to zapuszczanie denerwuje, nie wiem czy wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:25
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiem, dlatego mi szkoda. Szczerze mówiąc, to mnie ludzie rozpoznają po tej mojej szopie
Ale chciałam spróbować zapuścić, bo m. zawsze chciał, żebym miała długie.
Ale z drugiej strony co ja z nimi zrobię? Z długich to mi się jedynie taki prosty długi kucyk podoba, albo luźny warkocz z całych włosów, ale ja nie mogę mieć odkrytego czoła bo wyglądam tragicznie. Za 2 tyg fryzjer to mam czas na namysł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-