Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemka
rozwarcia nie ma, mała nie wybiera się na świat, powiedział mi że do 3 marca na pewno nie urodzę - ciekawe
chory był i położna też, mam nadzieje że mnie nie zarażą...
następna wizyta dopiero 11 marca
a na wejściu zaraz mnie zapytał czy nie chce rodzić
a ja w śmiech: to jeszcze się Pan pyta?
no i wpadłam małej jeszcze kupić kilka rzeczy nie mogłam sobie odmówić
przepraszam z góry za jakość zdjęć ale liche światło jest ;/
a co tam u was dziewczynki?
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tam zaraz, to niestety nie działa tak, że przychodzi termin porodu i wtedy to już się na pewno urodzi Potem moga być jeszcze dłuuuugie 2 tygodnie...
Cudne ciuszki, a wyprzedaze były teraz takie kuszące... Ja z kolei nakupiłam szmacianych spodni na gumce. Już nie wchodzę w prawie zadne swoje normalne portki. Byle do wiosny... U mnie w Warszawie dzisiaj wiatry, deszcze i śniegi. Brr. Ale to nic. Będą upały to też się pomarudzi na ten tematmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na razie są "ostrzegawcze bóle", w nocy nie spalam przez kilka h..
mialam tez tak z niedzieli na poniedzialek i dzis.. ból promieniujący aż na dolną część pleców, twardnienie brzucha, nie spalam dzis od 2 w nocy.. dopiero zasnęłam po 7... ale teraz znow cisza:P pewnie do niedzieli bd spokój
ja to juz nie wchodze z dziecięcymi ciuszkami... bo normalnie kopara opada.. takie są śliczne rzeczy hormony mi buzują i najchętniej to wszystko bym jej kupowała -
nick nieaktualny
-
A dajcież Wy dziewczynie spokój, jak przyjdzie czas to urodzi . Do rozwarcia to są potrzebne porządne, narastające skurce, bez tego się nic nie urodzi. Za to u nie w otoczeniu znowu się wysyp ciężarnych zrobił, chyba bym miała kolejną falę deprechy jakbym sama nie była w ciąży. Masakra.
-
nick nieaktualny